上一頁下一頁
發新話題

23/5馬交CP 尋找黑洞的秘密~~大募集

收藏  |  訂閱
576  19.2k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-23 12:02 PM 發表

港島一般!!!
我同馬交講左你今晚join佢個便,你有無佢電話???

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-23 12:04 PM 發表 查看引用來源

我同馬交講左你今晚join佢個便,你有無佢電話???
有!!!!下次一定搵你玩!!!!今次比黑洞吸左入去呀!!!

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-23 12:03 PM 發表 查看引用來源

CP一q樣....至憎落雨天....
以前cp一落大雨便水浸,:smile_o14:
倒車便開始!:smile_o04:

唔去得都支持下

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-23 12:06 發表

玩得開心D,如果未夠,星期一.二.我過黎

下雨CP D交通點架

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-23 12:09 發表
下雨CP D交通點架
好腩煩,你出店叫酒店黎車

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-23 12:12 PM 發表
好腩煩,你出店叫酒店黎車
係..由其火車站個便個隧道位,例水浸....舊時好鐘意cp落大雨, 因為唔駛返工....成條中元街水浸到係四輪仔都入哂水....都唔好話要過大朗....呢兩年好返d d

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-23 12:06 PM 發表

放心,今晚我都會過黎, 到時同你飲杯.... 一係我又打條莊先囉....極速15分鐘打28人莊...我想試下再快d...haha

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-23 12:14 發表

係..由其火車站個便個隧道位,例水浸....舊時好鐘意cp落大雨, 因為唔駛返工....成條中元街水浸到係四輪仔都入哂水....都唔好話要過大朗....呢兩年好返d d
早六年無咁慘,依家一落雨連條臭河都滿,有一年無火車,要行水河去坐大巴,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆