上一頁下一頁
發新話題

不徵18-88任何的朋友(part18)

收藏  |  訂閱
1.0k  25.5k

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-17 10:35 AM 發表
我一早有病:smile_30: :smile_30:  
你再係咁, 我都唔知仲入唔入黎好:smile_27::smile_13:

知喇:smile_13: 妳地多d黎同我傾
引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-17 10:43 AM 發表 查看引用來源

你再係咁, 我都唔知仲入唔入黎好:smile_27::smile_13:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-17 10:35 AM 發表 查看引用來源
我一早有病:smile_30: :smile_30:  
你痴乜線就真, 講極唔聽, 無人再理你喇:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-17 09:14 AM 發表 查看引用來源
我唔鍾意咁靜:smile_22:
等埋我啦!!!我睇完醫生就返嚟啦,,,唔會好耐心!我諗大概3個鍾到啦!!
我出去先bye bye

我黎傾下就無事:smile_13:
引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-17 10:45 AM 發表 查看引用來源
你痴乜線就真, 講極唔聽, 無人再理你喇:smile_45: :smile_45:

等埋你
引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-5-17 10:47 AM 發表 查看引用來源

等埋我啦!!!我睇完醫生就返癧啦,,,唔會好耐心!我諗大概3個鍾到啦!!
我出去先bye bye

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-17 10:45 AM 發表
知喇:smile_13: 妳地多d黎同我傾
你想要有朋友, 你都要爭氣先得架:smile_27::smile_27:
雖然我唔知你實際幾多歲, 又或者有d野唔係用年齡可以計算,
但係人總要學會長大自愛, 一個唔自愛o既人, 無論有幾多朋友關心佢,
呢d關心都唔會比到力量佢從新黎過.
我諗我只會講埋呢次, 入黎同你風花雪月無問題, 吹下水無難道,
但要我再用咁多心力精神講這些說話,我諗除非我感受到你願意振作,
從新開始, 否則, 你其實唔需要別人給予的支持, 我都慳番啖氣.
我想講, 每個人都面對著唔同困難, 我失業快一個月, 我都要面對經濟問題,
我心情都唔好得去邊, 但我仍然要生存, 我會唔開心, 會擔心, 但我知道,
我仍然可以選擇, 選擇點過我每一日, 可能你覺得講好容易, 但我可以肯定話比你知,
我每日都做緊, 每日起身都要從新選擇我今日要點過.
我已經講得太多了, 係時候到此為止:smile_34:

我會喇:smile_13: 我都唔細:smile_45: 我早幾個月都失業個幾月:smile_13:
引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-17 10:55 AM 發表 查看引用來源

你想要有朋友, 你都要爭氣先得架:smile_27::smile_27:
雖然我唔知你實際幾多歲, 又或者有d野唔係用年齡可以計算,
但係人總要學會長大自愛, 一個唔自愛o既人, 無論有幾多朋友關心佢,
呢d關心都唔會比到力量佢從 ...

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-17 10:57 AM 發表
我會喇:smile_13: 我都唔細:smile_45: 我早幾個月都失業個幾月:smile_13:  
唔理你, 去食野:smile_34::smile_43:

早晨...路過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆