上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[107]

收藏  |  訂閱
740  4.8k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 11:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_45:咁你係讚緊我定係踩我先.....唔巧hurt我喎:smile_13:
我緊係讚緊你啦~~你今日有咩做AR???

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 11:32 AM 發表 查看引用來源

我緊係讚緊你啦~~你今日有咩做AR???
:smile_30:等你請睇戲囉....乜唔係咩

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 11:35 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:等你請睇戲囉....乜唔係咩
係咩....

死...我都唔知點答你好TIM~~~

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 11:37 AM 發表 查看引用來源

係咩....

死...我都唔知點答你好TIM~~~
唔水知....請咪唔水諗咁多囉

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 11:39 AM 發表 查看引用來源

唔水知....請咪唔水諗咁多囉
我feel到我一話左係....有百幾二百人出黎...又話睇...到時咪要包幾間戲院~~

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 11:43 AM 發表 查看引用來源

我feel到我一話左係....有百幾二百人出黎...又話睇...到時咪要包幾間戲院~~
咁早唔水驚.....矛人豬既...一個二個訓到巧似.........咁

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 11:44 AM 發表 查看引用來源

咁早唔水驚.....矛人豬既...一個二個訓到巧似.........咁
你又呃我啦~~~

我地咁夜訓都咁早起身啦~~佢地早我地咁多....一定起哂身啦~~~

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 11:30 AM 發表 查看引用來源

你成日都講到咁文雅....我資質有限唔太明....88喇早去早回
NG係文雅 歌詞黎架 無間道

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-3 11:45 AM 發表 查看引用來源

你又呃我啦~~~

我地咁夜訓都咁早起身啦~~佢地早我地咁多....一定起哂身啦~~~
我邊會呃你啵....我對你貢好

因為佢地平時都鐘意訓嘛....所以放假緊係要訓到成隻咩咁

引用:
原帖由 因子單 於 2009-5-3 11:48 AM 發表 查看引用來源

NG係文雅 歌詞黎架 無間道
咦.......係咩....哎呀...貢我咪比你呃左囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆