上一頁下一頁
發新話題

6/8晚[北蒲]CP即日來回巡察災區唱正K Party酒水車費全包(接受報名)

收藏  |  訂閱
1.4k  68.9k

有冇ching會星期六去架???

21唔去又支持一下,:smile_40: :smile_40:
23開飯冇團隻貓都要去:smile_38: :smile_38: :smile_38:
快d開27團:smile_40: :smile_40:
最新包告
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9717763&page=1&extra=page%3D1#pid204159978

引用:
原帖由 ray07 於 2009-5-18 08:40 PM 發表 查看引用來源
21唔去又支持一下,:smile_40: :smile_40:
23開飯冇團隻貓都要去:smile_38: :smile_38: :smile_38:
快d開27團:smile_40: :smile_40:
最新包告
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9717763&page=1&e ...
o........

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-18 08:43 PM 發表 查看引用來源

o........
27歐聯決賽:smile_38: :smile_38: 去唔去
28紅日:smile_40: :smile_40:

推推支持下先

吹夠50分至可以pm團長.......得幾日剩...我怕吹死都未夠......

又話新手團長會用msn contact......好心contact下啦, 帶我去見下世面啦

引用:
原帖由 gtcx 於 2009-5-18 09:17 PM 發表 查看引用來源
吹夠50分至可以pm團長.......得幾日剩...我怕吹死都未夠......

又話新手團長會用msn contact......好心contact下啦, 帶我去見下世面啦
你可以去唔同post吹一下好快就夠

引用:
原帖由 gtcx 於 2009-5-18 09:17 PM 發表 查看引用來源

團長今日不在可能會晚一點回你,
你有沒有在個人資料上加msn 或qq

星期六有光豬k party?:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ray07 於 2009-5-18 08:51 PM 發表 查看引用來源

咁27歐聯決賽:smile_38: :smile_38: 去唔去
28紅日:smile_40: :smile_40:  
我諗至今個星期六返埋跟至四圍都唔去至....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆