上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第七回

收藏  |  訂閱
739  5.5k

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:50 PM 發表 查看引用來源

即係大中細廳...............你都驚:smile_44: :smile_44:
我5出廳.......................我5驚 :smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:48 PM 發表 查看引用來源

可能只係言語間問題
冇話得唔得罪人既...................只係接唔接受
講者無心,聽者點都會有意:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-4-25 05:50 PM 發表 查看引用來源

係咪架,比張相黎睇下先喇:smile_40: :smile_40:
好難有相 wo sorry :smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 05:50 PM 發表 查看引用來源

我都5夠血 激屎咗呀
唔夠血....................

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 05:51 PM 發表 查看引用來源

我5出廳.......................我5驚 :smile_35::smile_35:
唔出廳................都要驚:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:48 PM 發表 查看引用來源

可能只係言語間問題
冇話得唔得罪人既...................只係接唔接受
講者無心,聽者點都會有意:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-4-25 05:52 PM 發表 查看引用來源

觀點同角度問題
其實當靜下來細想既時候
其實都唔係一回事

你好介意別人點對你??:smile_41:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:53 PM 發表 查看引用來源

唔夠血....................
我細時多病 ma.....驚一陣暈低點算 :smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:55 PM 發表 查看引用來源

觀點同角度問題
其實當靜下來細想既時候
其實都唔係一回事

你好介意別人點對你??:smile_41:
咁都係另一回事,
只係可以避免就避免無謂磨擦,

我只在意
我在意的人

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:53 PM 發表 查看引用來源

唔出廳................都要驚:smile_29: :smile_29: :smile_29:
係房同妳talk ma

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆