上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.1k

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2009-5-23 02:33 AM 發表 查看引用來源
我gf都好鐘意插patpat,
其實我都鐘意玩o的唔同既野,好過只係sex咁悶.
但我問佢其實有咩感覺佢就話好羞怪only.
插patpat時係唔係真係會冇其他感覺o架呢?
我鐘意呢樣野就無得解釋,睇4仔片睇到肛交都會特別興奮,
可能我本身鐘意刺激啦,就因為呢個原因,當比男友插果時,
個感受就high好多,本身鐘意同遷就對方0既感覺係完全唔同.
另外肛交緊時佢或者我自己都會攬下陰核,甚至前面插埋震震玩具,
咁就更high好多~

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2009-5-23 02:46 AM 發表 查看引用來源

o的人咩都唔試,只會企響所謂道德既天秤上批評別人
就算sm都唔係o的咩特別野丫,我同gf玩佢接受到同enjaoy就ok啦,
關你o的忍人咩事o者.
好老實入得黎呢個post甚至呢板都係對性比較好奇至會入架啦,
ok,佢真係接受唔到,咪鬼入我個帖回應,睇左咪算囉,
偏偏就係有呢d唔識字0既傢伙,寫明"不喜此題目勿入",
睇完硬都要留d難聽說話傷害人地,大佬,我無搵支鎗逼你睇肛交架,
唔like咪過主囉,pm做咩姐~:smile_38:

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2009-5-23 07:51 AM 發表 查看引用來源

肛門是性敏感强烈地帶,其實不論男女,只要對這位置加以刺激(最簡單用舌頭去舔肛門)對方一定有强烈反應
但東方人一般較保守,很多人知都不敢去試
有人形容肛交就像用棉棒去"了耳仔"一樣,你無了耳習慣冇 ...
好同意!!你所講0既係毒龍鑽,我每次同男友玩佢都興奮到飛起,
而佢同我玩果時,我亦一樣反應好強烈,但絕對小數接受可以又肛交又毒龍鑽,
其實洗乾淨咪都玩得架啦~

c姐你D相好正, 放多d上黎丫
如果我女友肯好似你咁玩就好:smile_13:
佢好瘦, 唔知係咪瘦既女仔對呢方面冇咩性趣
甚至我肯定佢係唔會自慰
次次搞野我都好似強姦緊佢咁陰公:')

引用:
原帖由 啜袋雙嬌 於 2009-5-23 10:52 AM 發表 查看引用來源
c姐你D相好正, 放多d上黎丫
如果我女友肯好似你咁玩就好:smile_13:
佢好瘦, 唔知係咪瘦既女仔對呢方面冇咩性趣
甚至我肯定佢係唔會自慰
次次搞野我都好似強姦緊佢咁陰公:')
過獎啦......:smile_o05:
其實無話肥定瘦0既女仔鐘意性多d0既,
(雖然我屬豐滿型,係手腳瘦)
我都見過好瘦但好大食0既女仔~
如果女朋友係呢方面唔係太開放,可以試下引導下佢先,
例如震蛋之類.真係唔得都唔好勉強~
因為女仔會鐘意一個尊重佢呵護佢0既男仔架~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-23 06:00 PM 發表 查看引用來源

過獎啦......:smile_o05:
其實無話肥定瘦0既女仔鐘意性多d0既,
(雖然我屬豐滿型,係手腳瘦)
我都見過好瘦但好大食0既女仔~
如果女朋友係呢方面唔係太開放,可以試下引導下佢先,
例如震蛋之類.真係唔得都唔好 ...
大食0既女人,無分fat and thin ka.:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-23 06:15 PM 發表 查看引用來源
大食0既女人,無分fat and thin ka.:smile_47: :smile_47: :smile_47:
係架,呢d野唔可以用肥瘦黎分~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-23 06:17 PM 發表 查看引用來源

係架,呢d野唔可以用肥瘦黎分~
大食就係大食架天生嘅!:smile_52: :smile_52: :smile_52:

好羡慕你第一次可以咁順利同愉快丫…

我第一次同BF玩後園時…因為係突然想試吓同好奇…
係冇KY既情況下就咁入…痛到我呢…!!!:smile_42:
佢其實都係慢慢來架啦…但真係太痛…之後仲流血…
結果…到而家佢都冇再玩過…佢話驚我痛驚我辛苦喎…:smile_13:
只係間唔時用蛋蛋時咪兩插埋後面,即係前後都係蛋蛋…
可能佢想我習慣吓啩…不過…老實講…
用蛋蛋插後面會舒服過佢用JJ……死啦…點算丫…:smile_27:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-23 06:25 PM 發表 查看引用來源
大食就係大食架天生嘅!:smile_52: :smile_52: :smile_52:
好似我咁囉,前插後插都只係喂到剛剛好~:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆