上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(9)

收藏  |  訂閱
771  6.0k

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-1 11:54 PM 發表 查看引用來源

大臣子上身咁快返嘅,洗腳咋
o甘都話快....:smile_14: ..

我係冇洗頭o者.....因為鐘意朝早洗完先返工:smile_27:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-1 11:59 PM 發表 查看引用來源

o甘都話快....:smile_14: ..

我係冇洗頭o者.....因為鐘意朝早洗完先返工:smile_27:
女仔姿整d嘛

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-2 12:02 AM 發表 查看引用來源

女仔姿整d嘛
我係女仔...我都好爭人地霸住個廁所成粒鐘先出o黎:smile_22:

沖個涼駛幾耐:smile_45: .......我又唔係肥到要秤開舊賤肉o黎洗......所以都唔駛sign好多時間:smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-1 11:35 PM 發表 查看引用來源
係大姐仔口中既女人,係一個唔慌靚仔,又無乜財,係比人揶揄一番後都面不改容,比人猜圓咁扁都可以笑面迎人,搵唔到其他形容詞先用好人黎形容
同你形容差唔多:smile_19:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-2 12:07 AM 發表 查看引用來源

同你形容差唔多:smile_19:
你o甘快沖完o既.....淨係洗腳咋:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-1 11:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 乜你o甘講架......至少我鍾意搵好人做朋友:smile_13:
我都鐘意,搵"好人"做朋友一流:smile_35:
伴侶就.....要睇佢有:smile_45: 緊張另一伴啦

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-2 12:09 AM 發表 查看引用來源

你o甘快沖完o既.....淨係洗腳咋:smile_45: :smile_45:
你做乜炒人:smile_45:
面都洗埋, 係無洗頭o者

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-2 12:09 AM 發表 查看引用來源

我都鐘意,搵"好人"做朋友一流:smile_35:
伴侶就.....要睇佢有:smile_45: 緊張另一伴啦
緊得滯又話人家比唔到空間你架啦:smile_45:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-2 12:05 AM 發表 查看引用來源

我係女仔...我都好爭人地霸住個廁所成粒鐘先出o黎:smile_22:

沖個涼駛幾耐:smile_45: .......我又唔係肥到要秤開舊賤肉o黎洗......所以都唔駛sign好多時間:smile_30:
可能系霸住個廁所訓吓先呢~
沖涼時間長短睇人習慣咋,咁我咪肥過里:smile_46:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-2 12:09 AM 發表 查看引用來源

唓,笑返吓啦,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆