上一頁下一頁
發新話題

徵男女老幼(18-108)朋友, 最緊要係真心做朋友 Season 7

收藏  |  訂閱
737  5.8k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-23 11:28 發表 查看引用來源

:smile_45: :smile_45: 我怕坐飛機麻, 我畏高呀
我會得閒反省下嫁啦:smile_13:
我都畏高架, 但係同坐飛機冇關架:smile_41:

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-23 11:31 AM 發表 查看引用來源

無錯畏高同同坐飛機冇關.

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-23 11:31 AM 發表 查看引用來源

我覺好有關嫁, 未坐先驚麻

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-23 11:25 AM 發表 查看引用來源

不過都係最記得中三Summer一個人飛左去London搵我呀E玩左成個月
玩咗d乜呀, 可否簡略一吓:smile_41:
我只過一次, 都行吓london名勝.

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-23 11:36 發表 查看引用來源

咁咪係囉...未坐都已經驚啦...你唔會試架

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-23 11:38 發表 查看引用來源
玩咗d乜呀, 可否簡略一吓:smile_41:
我只過一次, 都行吓london名勝.
坐火車四圍去囉...由南玩到北...同佢地一家人一齊去...

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-23 11:36 AM 發表 查看引用來源

凡事終要行出弟一步, 可能試過你會好喜歡呢.

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-23 11:40 發表 查看引用來源

凡事終要行出弟一步, 可能試過你會好喜歡呢.
試左佢可能想渣飛機添呀

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-23 11:40 AM 發表 查看引用來源

坐火車四圍去囉...由南玩到北...同佢地一家人一齊去...
利物浦, 牛津, 英格蘭......邊到好玩d, 風景靚d.

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-23 11:44 發表 查看引用來源
利物浦, 牛津, 英格蘭......邊到好玩d, 風景靚d.
嗯...其實佢地都好城市化
反而去Newcastle, Berminghan個D就有D郊外feel囉
你不如問人王啦
佢以前好似係個度住過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆