上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,83

收藏  |  訂閱
736  7.0k

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-22 12:35 AM 發表 查看引用來源

又話佢好,又叫我唔追:smile_19: :smile_19:
sorry:') sorry:') 我打錯字,我叫你重點追ching ching呀

引用:
原帖由 文曲 於 2008-12-22 12:37 AM 發表 查看引用來源

有迷煙,可以用來迷暈美女,讓我為所慾為~:smile_40: (諗起都興奮)
你咁都得呀.:smile_14: 不願意無意思的呀

引用:
原帖由 ching788 於 2008-12-22 12:32 AM 發表 查看引用來源

你地玩拍乜野:smile_41:
一男一女,咁係玩拍拖~:smile_40:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-12-22 12:38 AM 發表 查看引用來源

佢係甘家喇.............係叫你追佢呀:smile_38:
絕對不是咁意思,人頭保証:smile_19:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-22 12:33 AM 發表 查看引用來源

我唔怕呀,你不是喜歡我的嗎:smile_38: :smile_38:
矜持一點吧~:smile_42:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-22 12:39 AM 發表 查看引用來源

sorry:') sorry:') 我打錯字,我叫你重點追ching ching呀  
下......................可惜佢岩岩訓左,想向佢表白都遲左:') :')

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-22 12:43 AM 發表 查看引用來源

絕對不是咁意思,人頭保証:smile_19:
我都知,你心中已經有四大英雄

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-22 12:42 AM 發表 查看引用來源

你咁都得呀.:smile_14: 不願意無意思的呀
夜,應該睡了~

引用:
原帖由 文曲 於 2008-12-22 12:44 AM 發表 查看引用來源

矜持一點吧~:smile_42:
笑一笑.人生更美妙,是了.我明天早上去工作,下午才回來呀

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-22 12:45 AM 發表 查看引用來源

下......................可惜佢岩岩訓左,想向佢表白都遲左:') :')
我比ching ching電話你 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆