上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)8

收藏  |  訂閱
730  18.1k

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-4 05:23 PM 發表 查看引用來源

阿婆我過黎玩下都唔得:smile_24:
得得得..我驚你年輕貎美..同我搶野嘛:smile_30: :smile_30:
鬼叫你有司兄咩...:smile_22: :')

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-4 17:27 發表 查看引用來源

得得得..我驚你年輕貎美..同我搶野嘛:smile_30: :smile_30:
鬼叫你有司兄咩...:smile_22: :')
我不嬲周圍走,司兄冇反對我識朋友

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-4 05:28 PM 發表 查看引用來源

我無話司兄反對, 我係妒嫉你有司兄姐

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-4 05:28 PM 發表 查看引用來源

車車上次仲衰, 過黎踏場叫我搵水照下自己:') :')

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-4 17:33 發表 查看引用來源

我無話司兄反對, 我係妒嫉你有司兄姐
佢叫小心識人咋,你搵個阿伯咪得

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-4 17:34 發表 查看引用來源

車車上次仲衰, 過黎踏場叫我搵水照下自己:') :')
由佢啦,佢講野已經冇咩感覺

各位走先,晏d再上黎

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-4 05:36 PM 發表 查看引用來源
各位走先,晏d再上黎
bye bye, welcome back anytime :smile_15:

我同司妹o既對話係咪嚇親大家:smile_41:
我地係咁架...唔信你過去果邊...仲激呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-4 05:41 PM 發表 查看引用來源
我同司妹o既對話係咪嚇親大家:smile_41:
我地係咁架...唔信你過去果邊...仲激呀:smile_30: :smile_30:
hee hee

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆