上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...多回

收藏  |  訂閱
912  8.0k

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-2 02:54 PM 發表 查看引用來源

咁仲唔開?   
唔知肥龍意思如何呢:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-2 02:56 PM 發表 查看引用來源
比人搶先出左:smile_30: :smile_30:
有乜所謂
聖誕節
都唔會得一個party啦

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-2 14:59 發表
你個皮有邊次有我份去架:smile_39:掛羊頭賣狗肉呀:smile_45:成日擺我上枱又冇我份去滾喎:smile_22:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-2 02:59 PM 發表 查看引用來源
也許師兄你並不理解一向禁開.:smile_30: :smile_30:
因為此一類Post (不論是版主或會員)所得到的結果從不會得到認同,無論是反對或支持者.
理由很簡單.論壇不是現實,分身是一件很易的事.而主題內留言動輒引起罵戰.這一點無疑要為版主工作雪上加霜.
而每一版討論範疇並不包括該版人物.人人可就版中個人或版主開帖評論甚至抨擊.那麼是不是秩序全失?
也許會員認為自己可以很理性中立,但沒站在版主立場去體會卻不知一些事所引發或潛在問題.,唯一笑置之而已.
希望是理性:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-12-2 03:20 PM 發表 查看引用來源

你個皮有邊次有我份去架:smile_39:掛羊頭賣狗肉呀:smile_45:成日擺我上𦭵又冇我份去滾喎:smile_22:
:smile_30: :smile_30: Top pork will put on the table

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-12-2 03:20 PM 發表 查看引用來源

你個皮有邊次有我份去架:smile_39:掛羊頭賣狗肉呀:smile_45:成日擺我上枱又冇我份去滾喎:smile_22:
乜你次次都無份去架咩? 比人擺上枱!

引用:

你開聖誕party
耶穌會唔會黎吖:smile_45: :smile_03:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-2 03:33 PM 發表 查看引用來源

乜你次次都無份去架咩? 比人擺上𦭵!   
Cock tail really have a cock-tail:smile_39:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-2 03:34 PM 發表 查看引用來源
你開聖誕party
耶穌會唔會黎吖:smile_45: :smile_03:  
你有無邀請耶穌先?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-12-2 03:39 PM 發表 查看引用來源

Cock tail really have a cock-tail:smile_39:
無雞尾有咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆