上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)5

收藏  |  訂閱
730  17.7k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-19 11:58 PM 發表 查看引用來源

乜野活動....
睇 1# 啦...........咦.....你 唔 駛 慰 咩 架 咩???哈哈

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 00:01 發表 查看引用來源

睇 1# 啦...........咦.....你 唔 駛 慰 咩 架 咩???哈哈
慰 乜 先......:smile_04:

22 我有約LU:smile_04: ....

下次SIN JOIN LA:smile_13:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-20 12:04 AM 發表 查看引用來源

慰 乜 先......:smile_04:

22 我有約LU:smile_04: ....

下次SIN JOIN LA:smile_13:
睇 真 D 啊....

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 00:22 發表 查看引用來源

睇 真 D 啊....
是但乜都好LA....

我唔系單身...冇得參與嗎 :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-20 12:24 AM 發表 查看引用來源

是但乜都好LA....

我唔系單身...冇得參與嗎 :smile_45: :smile_45:
要 遞 份 申 請.....經 大 會 討 論...司 法 覆 核....閉 門 會 議....開 庭..........哈哈

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 00:28 發表 查看引用來源

要 遞 份 申 請.....經 大 會 討 論...司 法 覆 核....閉 門 會 議....開 庭..........哈哈
咁...我唔系單身...可以入紙申請嗎 :smile_38: :smile_38: :smile_38:

有 D 亂....哈哈....請 諒 解   

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-20 12:31 AM 發表 查看引用來源

咁...我唔系單身...可以入紙申請嗎 :smile_38: :smile_38: :smile_38:
係 WOR.....或者 你 文 彩 動 人......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 00:32 發表 查看引用來源
有 D 亂....哈哈....請 諒 解   
:smile_41: 食 錯 藥   :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 00:35 發表 查看引用來源

係 WOR.....或者 你 文 彩 動 人......
:smile_14:  文 彩 好 同 系 咪 單 身 有 乜 拉 家 :smile_41:

同 埋....我 只 是 粗 人 一 個 :smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆