上一頁下一頁
發新話題

睇下你地合唔合資格

收藏  |  訂閱
672  8.0k

引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-28 05:11 PM 發表 查看引用來源

唉~~~好煩啊....
好似同你係度唔知拗d咩咁...
你鍾意俾就俾...唔俾就唔俾啦~
乜都拗~~真谷爆~~:smile_40: 比你囉~

引用:
原帖由 mictong 於 2008-11-28 05:11 PM 發表 查看引用來源

兩星期前發生~~~~~~:smile_38:
真係唔知,風化事件:smile_41:

比得~msn都未有就傾電話會唔會快左d?
:smile_30: 我岩岩先同你傾完收線咋wo~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 JN9228 於 2008-11-28 05:13 PM 發表 查看引用來源
真係唔知,風化事件:smile_41:
網上有條友話游船可~~話有MODEL倍~~有廿三條麻甩佬 合共廿X萬~報名。點知HIGH野~~

引用:
原帖由 mictong 於 28/11/2008 17:13 發表 查看引用來源

乜都拗~~真谷爆~~:smile_40: 比你囉~
係你要同我拗咋嘛....邊關我事喎...:smile_13:

引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-28 05:16 PM 發表 查看引用來源

係你要同我拗咋嘛....邊關我事喎...:smile_13:
如果唔係~你又點會記得我呀~~呢道咁多人比你~之前比你都會唔知我係邊個~我要做突出一個~~我有我道理

引用:
原帖由 mictong 於 28/11/2008 17:18 發表 查看引用來源

如果唔係~你又點會記得我呀~~呢道咁多人比你~之前比你都會唔知我係邊個~我要做突出一個~~我有我道理
哈哈~~~咁都算係你所謂既"道理"囉....

引用:
原帖由 mictong 於 2008-11-28 05:16 PM 發表 查看引用來源

網上有條友話游船可~~話有MODEL倍~~有廿三條麻甩佬 合共廿X萬~報名。點知HIGH野~~
O~~甘吾小心呀:smile_30:

有23條傻佬中招???
等我搵揝搞番個...可能又呃到幾十萬:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-28 05:19 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~咁都算係你所謂既"道理"囉....
咁你而家記得我啦~~HEHE

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆