上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
738  6.6k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-14 10:49 PM 發表 查看引用來源

煙...斗...:smile_40: 無煙噴出黎汅染空氣ge 咩???:smile_22: :smile_22: :smile_22:
你吞埋煙落肚丫~~~:smile_14:
你食雪茄又得.............我就呢樣唔得,果樣唔得

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-14 10:55 PM 發表 查看引用來源

傳聞你...老人家....五勞七傷....閉關練功噃~~~:smile_40:
又據聞你要修讀另類學科....勇闖江湖.....顏妹支持你ga... .加油~~
顏妹就無你咁積極.....顏妹悠閒派....:smile_35: 三個 ...
你前幾日先叫人,得閒扭兩扭架喎

老人家

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-14 10:59 PM 發表 查看引用來源

通勝話聽日係良辰吉日........ 好日......:smile_35:
咁又點呀......去祈福呀

你仲唔俾晒的金銀珠寶過我

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-14 11:05 PM 發表 查看引用來源

......凌晨三點....:smile_13: ..打 比你......你轉駁留言信箱.........:smile_22:
梗係啦.........你都打錯電話

我三點鐘果陣,部電話,都不知收得幾好

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-16 08:29 PM 發表 查看引用來源

去一個,唔帶得你去概地方囉
咁啱....:smile_38: 顏妹聽日都係去一個唔能夠帶你去既地方三日......:smile_44:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-16 08:30 PM 發表 查看引用來源

嘩..........貧友

快的收線

o都.....o都......o都
仇兄憎人富貴厭人窮....:')

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-16 08:32 PM 發表 查看引用來源

係咩.....我的手提電話,多數都係女朋友送架喎

你幫我,話俾佢地聽啦
喂..:smile_38: .喂....:smile_38: 喂....:smile_38: .仇兄女朋友........:smile_38: .仇兄話要換電話...:smile_40: .你地識做啦.......:smile_46:
唔知有無人聽到自動對號入座呢~~~?:smile_41:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-16 08:35 PM 發表 查看引用來源

聽過呀.......你記唔記得係邊個名人講概呢
綽號叫....[開心女士].....:smile_38:.有個號碼....636.....
唔知係咪食過皇家飯..... :smile_41: 無啦啦有個號碼.......

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-16 10:43 PM 發表 查看引用來源

咁啱....:smile_38: 顏妹聽日都係去一個唔能夠帶你去既地方三日......:smile_44:
........開心一點.......

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-16 08:37 PM 發表 查看引用來源

你食雪茄又得.............我就呢樣唔得,果樣唔得
雪茄...:smile_34: ..???無丫..:smile_34: ...顏妹邊有食丫....:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆