上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【49】

收藏  |  訂閱
736  4.1k

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-7 03:25 PM 發表 查看引用來源

揾你 bf 教你咪得囉:smile_45: :smile_45: 去溝仔至掛:smile_45:
呢樣野大家心照

引用:
原帖由 Oone 於 2008-10-6 06:13 PM 發表 查看引用來源
第一次來臨貴 帖  請多多指教呀 :smile_38::smile_38:OONE 電台 - 現在 開始直播 - 敬請留意

收聽辦法 :
謝謝光臨.....................無緣得很.......................我下了班.........我們再見吧

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 07:08 AM 發表
呢樣野大家心照
自己人辺教到自己人架
0西気

引用:
原帖由 四季風 於 2008-10-6 11:36 PM 發表 查看引用來源
支持.....盼望未來的日子,在漫漫路上與你並肩擕手渡過,互相關懷,互相扶持,互相勉勵,互相緬懷,偶而拾起一點回憶,相視而笑,盡在無言欣然中。
早晨新朋友

引用:
原帖由 croom 於 2008-10-7 03:09 PM 發表 查看引用來源
個個都上晒山啦...
無人架啦....
早晨croom

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 07:11 AM 發表 查看引用來源
自己人辺教到自己人架
0西気
一講呢樣野你就沉唔住氣啦...................傻人

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-6 05:20 PM 發表 查看引用來源
真架
更年期1到
鬍鬚即黒到:smile_34: :smile_34:
沒留意過 男性賀爾蒙多左:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-6 05:24 PM 發表 查看引用來源

bye bye 啦......................我聽日會搵你家啦:smile_38:
我開定位等你

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 07:17 AM 發表 查看引用來源
我開定位等你
盼望未來的日子,在漫漫路上與你並肩擕手渡過,互相關懷,互相扶持,互相勉勵,互相緬懷,偶而拾起一點回憶,相視而笑,盡在無言欣然中。

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-6 05:48 PM 發表 查看引用來源
吹兩句嗻。。 你知我個人架啦。。 無情無趣又唔識講野。。 溝咩女啊。。 :smile_30:
你溝女係深藏不露架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆