上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 08:46 PM 發表

係呀, 真係唔係件件女都肯。
你條女有冇留電話?下次你找返佢囉。
係架, 我都好落力"乙水"左好耐, 佢先肯....
電話一定有啦, 有機會再算, 佢會返福建玩(我叫佢請我去福建玩. 佢就話用我俾佢的肉金話請我去玩喎....俾佢大到)

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 08:49 PM 發表

你條囡係咪白色裙, 細細粒果個呀!!!!!!!!!!!:smile_41: :smile_41:
係呀, 件係衫連裙,佢係有著短褲...
人仔細細, 好好ball 架...又玩得, 有個ching, 俾我個囡囡同其他囡囡快灌死....haha..

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 08:54 PM 發表

係呀, 件係衫連裙,佢係有著短褲...
人仔細細, 好好ball 架...又玩得, 有個ching, 俾我個囡囡同其他囡囡快灌死....haha..
咁利害, 等我同yock哥同佢玩番轉先!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 08:56 PM 發表

咁利害, 等我同yock哥同佢玩番轉先!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
咁佢一個點都唔夠你地玩....加我又好難講( 講笑)
不過黑仔(人字拖)件女好飲得.....又死都要玩..

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 09:00 PM 發表

係呀, 四圍撩事鬥非, 都唔知先撩者賤!!!!!!!!!!!!:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 09:00 PM 發表

係呀, 佢好煩下架, 佢講野幾大聲。好玩既. 但唔o岩我。我鍾意溫柔的女

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 09:04 PM 發表

係呀, 四圍撩事鬥非, 都唔知先撩者賤!!!!!!!!!!!!:smile_46: :smile_46:
係佢啦... 咁你有無同佢玩下, 成機body check 佢(我都有:smile_40: )

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 09:11 PM 發表

係呀, 佢好煩下架, 佢講野幾大聲。好玩既. 但唔o岩我。我鍾意溫柔的女
你唔講我都唔記得左...佢講野真係好大聲, 可能因為咁我先唔同佢玩

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 09:11 PM 發表

係佢啦... 咁你有無同佢玩下, 成機body check 佢(我都有:smile_40: )
佢係咁非禮我look 鳩

4p play next time .i find the gril again ..tell her rape other CHING then i wont be so tired..i jusr woke up...i slept since 2 pm...i sleep 7 hours ..shit...so tired

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆