上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.3k

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-26 01:21 AM 發表 查看引用來源
现实社会中..
大家都猜来猜去的..
真的是太辛苦啦..........
不過我就幾enjoy 拍拖初期互相猜來猜去,患得患失嘅感覺. 但呃來呃去就唔好啦.

喂,婷婷,正如1880 兄講, 得閒說說你的故事吧.

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-26 03:38 PM 發表

不過我就幾enjoy 拍拖初期互相猜來猜去,患得患失嘅感覺. 但呃來呃去就唔好啦.

呵呵....O米又系O甘....
想放弃又爱..想走又哀返....
算啦...就惟有O甘顺其自然过啦.......
自欺欺人既去等奇迹啦.....:smile_39:

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-26 03:38 PM 發表

你自己讲野都矛盾啦...
知你有家室.仲有得卑你患得患失既恋爱感觉既..
就两种结果..
一系要人.一系要钱.....

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-27 01:09 發表 查看引用來源

你自己讲野都矛盾啦...
知你有家室.仲有得卑你患得患失既恋爱感觉既..
就两种结果..
一系要人.一系要钱.....
師妹:
其實男人沉船,多數係衰係這種久別重逢的戀愛感覺,如果囡囡為錢,而我又應付得來,各取所需甘就OK喎,但如果囡囡要人,甘就要好心分手,忍著唳說一聲拜拜:smile_39: :smile_39: :smile_39: 呢個亦係我決心分手的主要原因

我好用心機咁睇晒你地既post:smile_13:
亦都睇到ching係真心寫出來的:smile_40:
都唔知講咩好:smile_27: :smile_27:
我係人地老婆,睇完好感慨:smile_39: :smile_39:

做人老婆真係難,我自問樣靚身材正,平時都幾溫柔又會做一個鈴聽者極小佢一講就駁佢,無成日ee我我,我自己有返工的我極小要佢買貴野比我,有時會辦下傻等佢威下,屋企打理得頭頭是道,上到床又用心去做好呢份工,咩野担担枱枱我都無問題,好多時我都會好用心咁去慢慢錫佢細佬仲要錫到好享受咁樣無左佢細佬唔得,錫完插左入來我度um下um下又再抽出再錫過咁樣來來回回都仲得,想佢開心連xx附近都照賴架(sorry呀唔好怪我講到咁露骨)講得衰d佢想攪後面我都會比的(係有d痛但佢想我都比既):smile_13: 因為我愛我隻佬所以每次反應都好好的,平時我都唔會比人感覺好open但上到床對住佢我就比佢點攪都得,差不多每次攪野我都得到高潮的而佢亦都feel到的(因為我高潮時下面會夾下夾下的)但.....................................

唉,睇完呢個topic之後我諗就算我做到100分都好似無咩用咁,男人始終都要新鮮感,青春後生,激情 &好奇:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-27 14:41 發表 查看引用來源
我好用心機咁睇晒你地既post:smile_13:
亦都睇到ching係真心寫出來的:smile_40:
都唔知講咩好:smile_27: :smile_27:
我係人地老婆,睇完好感慨:smile_39: :smile_39:

做人老婆真係難,我自問樣靚身材正,平 ...
師妹:
甘又唔好諗得甘灰,老婆始終係老婆,就算人老珠黃,同老婆做愛個種感覺,係愛慾交融,冇人可以代替的,再加上你完美的配合(如果你冇講大話),一定無懈可擊,至於男人出去玩下實屬平常,個D係激情和洩慾行為,只要懂回家就算吧:smile_38: :smile_38: :smile_38:
<<(那有男兒不採花‧祗須事後懂回家)>>

引用:
原帖由 1880 於 2008-10-27 07:29 PM 發表 查看引用來源

師妹:
甘又唔好諗得甘灰,老婆始終係老婆,就算人老珠黃,同老婆做愛個種感覺,係愛慾交融,冇人可以代替的,再加上你完美的配合(如果你冇講大話),一定無懈可擊,至於男人出去玩下實屬平常,個D係激情和洩慾行為,只要懂 ...
師兄,

你可以話我睇得灰,我都問過自己可唔可以隻眼開隻眼閉:smile_13:原來個答案係唔得呀....除非我呢世都唔知,咁我仲可以當自己係一個幸福既女人:smile_39:
我講既係真的無講大話亦都無必要講大話,但男人對耐左一個女人咪又係無新鮮感我做到天花龍鳳又如何:smile_39::smile_39:
至於你話男人出去玩下實屬平常,個D係激情和洩慾行為,只要懂回家就算...................................唉
要玩.................我真係可以不費吹灰之力日日好唔得閒都似,...............女人ma,但我唔會咁做,
各位師兄們,如果本身個老婆係好愛你既話,請你地真係唔好比佢知 or發現呀,果種感受真係好hurt的:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-27 23:30 發表 查看引用來源

師兄,

你可以話我睇得灰,我都問過自己可唔可以隻眼開隻眼閉:smile_13:原來個答案係唔得呀....除非我呢世都唔知,咁我仲可以當自己係一個幸福既女人:smile_39:
我講既係真的無講大話亦都無必要講大話,但男人 ...
師妹:
你老公知唔知被你發現左?
知道左重唔重視你呀?
佢係玩玩下定上左身呢?
如果佢知錯又重視你,算吧喇,男人點會冇玩過呀,
依家你最痛苦係你知道左,唔通真係去溝仔甘儍咩:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-27 11:30 PM 發表

師兄,

我講既係真的無講大話亦都無必要講大話,但男人 ...
男人就系O甘架...
唔好以为做人二奶就O甘好受噶...
明明知道唔可以去爱..但系个男人真系又求又跪既...
换做系你,你又会点去做先...女人有感情架...
想忘记又偏偏记得.要放弃又好唔舍得.想走又被距追返...
边个女人唔想有个一心一意爱自己既老公啊..
边个女人想做人二奶.唔出得声.仲要卑人话..
唔通真系我地系阿妈托住果阵就注定要贱格嘛...
唔系个个女人都系为钱先O甘做噶...
当个女人真系卑左个心出去果阵.
明知有老婆又点样去理智先....

引用:
原帖由 1880 於 2008-10-27 02:01 AM 發表

師妹:
其實男人沉船,多數係衰係這種久別重逢的戀愛感覺,如果囡囡為錢,而我又應付得來,各取所需甘就OK喎,但如果囡囡要人,甘就要好心分手,忍著唳說一聲拜拜:smile_39: :smile_39: :smile_39: 呢個亦係我決心分手的 ...
真系要你钱果阵..
有边有你沉啊....
要你钱果阵你都未必可以卑到啦.................
所以女人都系要独立点....
千其唔好靠男人...
男人没有个好东西..........(可能我既工作关系)
见得太多"男人背后既故事"................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆