上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

好不好玩,好像不错的样子

引用:
原帖由 yosogo 於 2008-8-24 06:54 AM 發表
今晚玩得很高興和認識了各位師兄.特別鳴謝(呀世,天哥,威文,呀俊,呀文..等等)
謝謝你們 希望下次玩過:smile_30:
WOW!! 你好早返到黎 wor!!:smile_40:

SORRY AR!! 尋晚無乜陪到你玩!!:smile_13:

希望下次再有機會實陪你玩過!!:smile_30:

回覆 542# 的帖子

是呀因為飲到嘔,要鳴金收兵.:smile_42:
好下次一定要跟你再玩:smile_30:

雖然今次冇機會去~~
希望下次可以同大家去玩

引用:
原帖由 yosogo 於 2008-8-24 06:54 AM 發表
今晚玩得很高興和認識了各位師兄.特別鳴謝(呀世,天哥,威文,呀俊,呀文..等等)
謝謝你們 希望下次玩過:smile_30:
如果招呼不周..多多包含.....雖然你怕羞左DD....但都見你玩得幾投入...(果晚好多女仔單身..叫你聊你又唔聊:smile_30

PS.真心希望下次見到你來

引用:
原帖由 kmh 於 2008-8-23 12:02 AM 發表
Happy B-day! Raymond&Seven:smile_38:
pity that I cannot go to party!:smile_39:
wish everybody a wonderful party!!
你應該感到無奈..因為我們果晚很開心...:smile_30: :smile_30:

:smile_44: 幾時有相睇..可以send返比我嗎?
引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-25 01:26 PM 發表

你應該感到無奈..因為我們果晚很開心...:smile_30: :smile_30:

我去的女性朋友大多單身
引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-25 01:24 PM 發表

如果招呼不周..多多包含.....雖然你怕羞左DD....但都見你玩得幾投入...(果晚好多女仔單身..叫你聊你又唔聊:smile_30

PS.真心希望下次見到你來

推一推先, 支持下先:smile_30:

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-8-25 02:34 PM 發表
:smile_44: 幾時有相睇..可以send返比我嗎?
係喎阿天!!!我應該都好多相係你道....:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆