上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.9k

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 02:20 AM 發表

最舒服都係響山頂除晒 hea ...

裸行吹風係就係好爽, 但要赤膊揹埋背囊就唔係咁舒服 ~
係啦, 最麻煩個背囊, 如果冇埋不知幾好
我淨係係草地放低背囊附近行,個感覺完全兩回事

點解我只帶水帶乾糧,d衫d褸揀摺埋好薄,盡可能輕便都係呢個原因
我跑山都唔會用好大個背囊
如果行到得大路就會著返衫先繼續行,怕比人見到唔知點

回覆 #541 EdenAngela 的帖子

你輕便極始終都係有個背囊,

男仔就可以轉用腰包, 祗係除上身,

唯一解決方法都係收埋背囊短途附近行一個圈 ~

如果只係得我一個,我自己就鐘意情調好d先同樓主慢慢玩,橫掂荒郊野外冇乜人,鐘意點玩就點玩

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 02:33 AM 發表
你輕便極始終都係有個背囊,

男仔就可以轉用腰包, 祗係除上身,

唯一解決方法都係收埋背囊短途附近行一個圈 ~
咁我都試過既
有個腰包放貴重物品,收埋個袋行附近d路
當然如果只係睇風景就連腰包都放低,除埋鞋百分百赤裸

今晚好似得我地兩個share,其他人訓晒
頭先鬧走左個不斷offtopic添 hehe
想形容我身材唔係唔得, 不過講完最好share返d野啦

引用:
原帖由 hongkongkenken 於 2008-5-5 02:36 AM 發表
如果只係得我一個,我自己就鐘意情調好d先同樓主慢慢玩,橫掂荒郊野外冇乜人,鐘意點玩就點玩
情調好d先同我慢慢玩? 你想播jazz music至玩ar hehe
我諗佢地都冇諗過露營會多左我出黎, 所以唔知點反應

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 02:42 AM 發表

情調好d先同我慢慢玩? 你想播jazz music至玩ar hehe
我諗佢地都冇諗過露營會多左我出黎, 所以唔知點反應
情調好d唔等如要music,反而係想同樓主妳熟d先,可能我都成30幾歲人,覺得做愛都要同對手培養下氣氛,就算ons都係咁話。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 02:39 AM 發表

咁我都試過既
有個腰包放貴重物品,收埋個袋行附近d路
當然如果只係睇風景就連腰包都放低,除埋鞋百分百赤裸
:smile_30: 有冇諗過番轉頭會搵唔番 D 衫褲 :smile_41:
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 02:39 AM 發表

今晚好似得我地兩個share,其他人訓晒
頭先鬧走左個不斷offtopic添 hehe
想形容我身材唔係唔得, 不過講完最好share返d野啦
我剩係同你 share, 冇讚你身材, 會唔會俾你鬧走架 ~ :smile_43:

:smile_40: 補番數: 你對波真係又大又挺呀 !!!  有冇得睇番之前換左既頭像 :smile_41:

突然間想起

細個時行山都試過赤膊咩袋,但係因為摩擦,膊頭好快就擦傷....

之後都係著衫了....

如果要赤裸,都係什麼都沒有最好

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 02:46 AM 發表

突然間想起

細個時行山都試過赤膊咩袋,但係因為摩擦,膊頭好快就擦傷....

之後都係著衫了....

:smile_13:  就係呢個問題 ...

:smile_42: 有時行街見到 D 女著露膊衫都可以揹背囊 ...

引用:
原帖由 hongkongkenken 於 2008-5-5 02:44 AM 發表

情調好d唔等如要music,反而係想同樓主妳熟d先,可能我都成30幾歲人,覺得做愛都要同對手培養下氣氛,就算ons都係咁話。
oic
換言之佢地其中2個咁怕羞既表現,係因為未熟?
好想聽聽你地男人點睇
引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 02:45 AM 發表

:smile_30: 有冇諗過番轉頭會搵唔番 D 衫褲 :smile_41:
我剩係同你 share, 冇讚你身材, 會唔會俾你鬧走架 ~ :smile_43:
:smile_40: 補番數: 你對波真係又大又挺呀 !!!  有冇得睇番之前換左 ...
有諗過會唔見晒d衫架, 由其日頭游澗時
不過遇到有人經過時可以同人講比人打刧ma hehe
引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 02:46 AM 發表
突然間想起
之後都係著衫了....
所以揀袋時要選擇質地, 好似我個袋咁,係冇氈冇剩既,輕好多而且大汗都唔怕吸到成袋都汗味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆