上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.9k

呢張縮肚縮得好辛苦🤣🤣🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 01:04 發表 查看引用來源

當然無影低相啦🤣攞到張家姐泳衣相(佢叫我千祈唔好畀人睇😂)放下先,聽日有時間再講埋點樣玩爆佢屌爆佢🤭🤭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-2 12:58 發表 查看引用來源

尼種梳化,只係去旅行時酒店房遇過。
不過張梳化比較矮,又唔係太闊。。。,
係酒店幾日,夜晚熄咗房燈對住個窗尼玩。。。
拉條酒店大毛巾薦底,要老婆坐低,
對腳搭在扶手,
我企係老婆側邊,玩揸奶指插,
果時老婆肯玩,又會主動幫的 ...
咁同家姐係咪都係咁玩?

回覆 542# licklickson 的帖子

師兄,
你想問我?
還是 MM28 師兄?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-2 14:23 發表 查看引用來源
師兄,
你想問我?
還是 MM28 師兄?
係喎!應該係MM28師兄,唔好意思!😂

有無撩到粒陰核漲晒
引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 07:51 發表 查看引用來源
其實家姐晾對腳上扶手,已經係呢種效果🤭就算佢畀我奶到或者屌到高潮喺度典,一樣畀我撳住冇得縮,好刺激
我同我老婆都係咁玩,所以我非常熟悉

呢張相似無 p 過,見到真實膚色,同埋面部又乾又有紋,畢竟五十幾,原諒佢啦🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 01:04 發表 查看引用來源

當然無影低相啦🤣攞到張家姐泳衣相(佢叫我千祈唔好畀人睇😂)放下先,聽日有時間再講埋點樣玩爆佢屌爆佢🤭🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-2 14:25 發表 查看引用來源
係喎!應該係MM28師兄,唔好意思!😂
同家姐屌得仲激,一陣講埋

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-2 16:34 發表 查看引用來源
有無撩到粒陰核漲晒
梗係漲晒啦以佢54歲d淫水真係好L多,次次屌佢毛都濕晒,成條野除左蛋白仲有白膠漿

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-2 17:07 發表 查看引用來源
呢張相似無 p 過,見到真實膚色,同埋面部又乾又有紋,畢竟五十幾,原諒佢啦🤣

以54歲又至於好差,少少肚腩梗有,不過下面冇屌鬆晒

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 18:14 發表 查看引用來源

以54歲又至於好差,少少肚腩梗有,不過下面冇屌鬆晒
唔係差保養得好好
最緊要夠淫👍🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆