上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-17 02:00 PM 發表

我地係公司無同埋食飯!玩緊地下情..............:smile_44:
會唔會扮無野...定係陰陰笑對住你先?:smile_40:
你男友又係做IT GA?
我都係WOR..點解我冇你呢D咁正GEI 同事GEI..
呵:smile_40:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-17 02:01 PM 發表
有冇諗住買性玩具玩呀:smile_44:
震旦早都買左!好耐無拎出黎玩啦

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-17 01:55 PM 發表
有無乜o野傾呀...............
好悶!
點解會咁悶呀?妳個靚仔好朋友呢,乜佢冇過嚟撩下妳,同妳講吓笑,解吓悶咩?

回覆 #539 jickfa 的帖子

其實我都係,但好多時D嘢做完先食,冇咁亂Low:smile_38:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-17 02:01 PM 發表

會唔會扮無野...定係陰陰笑對住你先?:smile_40:
你男友又係做IT GA?
我都係WOR..點解我冇你呢D咁正GEI 同事GEI..
呵:smile_40:
平時梗係扮無o野啦!有時靜靜雞打下眼色都會架.............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-17 02:05 PM 發表

平時梗係扮無o野啦!有時靜靜雞打下眼色都會架.............
:smile_40: 今日有冇著得性感D 引下佢AR?

引用:
原帖由 ughked 於 2008-4-17 02:03 PM 發表

點解會咁悶呀?妳個靚仔好朋友呢,乜佢冇過嚟撩下妳,同妳講吓笑,解吓悶咩?
而家唔洗撩啦!費事比人擦覺.............:smile_44:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-17 02:07 PM 發表

:smile_40: 今日有冇著得性感D 引下佢AR?
都係白色恤衫同西裙啦!著到好悶..............:smile_13:

引用:
原帖由 ughked 於 2008-4-17 02:03 PM 發表

有時真係想佢埋黎撩下我架!但又唔想比人知道佢同我...............:smile_44:

回覆 #545 jickfa 的帖子

整壞部電腦,叫佢過嚟整,咁咪可以光明正大係公司見Low:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆