上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

我都來報到,不過剛浮回上面!:smile_42: ,已跟國內的女朋友分手了!:')

引用:
原帖由 11084841 於 2008-6-22 04:22 AM 發表
各位我怕我已經沉船了....
我是近一年開始多了上大陸玩, 多數是去桑拿
正邪都有去... , 從來都唔會記住她們的號碼或要她們的電話
基本上連她們的樣也不會記得
但兩個月前的一次, 感覺很不同.. 跟她傾了很久, 又 ...
D 囡囡真係冧人唔駛本....,
我唔想沉... 但似乎已經沉了:smile_42:

sink deeper !!feel better!! ha ha

回覆 542# 的帖子

大陸女女真是好利害 我最近同倏女女去玩 養佢個條佬不停打比佢  佢都一一拆掂 條佬霖晒 重好信佢   其實條佬都有比佢一定的錢 不過女女家庭負擔太重 要塭外怏 無計                                    不過有D 女女都不錯的 好似我個FRIEND 女女 一個月 4~5仟永不再要錢     師兄有時要看女女家境 又是真窮到仆街的 看你彩數了

引用:
原帖由 mixson0706 於 2008-6-4 12:45 AM 發表
COPYBOY師兄 請問你地係咪有個QQ群 一齊傾下 沉船 ..其實我沉左6個幾月 ..但我就成日覺得佢好似有野呃我.. 想搵人傾下 身邊朋友一聽大陸人就叫我早走早著 跟本唔明我地既野 ..可唔可以加埋我一齊傾下啊.. :smile_27: ...
大陸女女真是好利害 我最近同倏女女去玩 養佢個條佬不停打比佢  佢都一一拆掂 條佬霖晒 重好信佢   其實條佬都有比佢一定的錢 不過女女家庭負擔太重 要塭外怏 無計                                    不過有D 女女都不錯的 好似我個FRIEND 女女 一個月 4~5仟永不再要錢     師兄有時要看女女家境 又是真窮到仆街的 看你彩數了

引用:
原帖由 小苦榮 於 2008-6-30 11:16 PM 發表
我都來報到,不過剛浮回上面!:smile_42: ,已跟國內的女朋友分手了!:')
good luck

good thanx for sharing

引用:
原帖由 甲洞四大才子 於 2008-6-29 03:54 AM 發表
我是马来西亚人... 问下你们:

沉船是包二奶吗?

点解你们香港人那么喜欢去深圳包二奶? 因为便宜吗?
是多美女,又經濟,你們馬來人也過泰國搵女啦!

引用:
原帖由 mixson0706 於 2008-6-4 12:45 AM 發表
COPYBOY師兄 請問你地係咪有個QQ群 一齊傾下 沉船 ..其實我沉左6個幾月 ..但我就成日覺得佢好似有野呃我.. 想搵人傾下 身邊朋友一聽大陸人就叫我早走早著 跟本唔明我地既野 ..可唔可以加埋我一齊傾下啊.. :smile_27: ...
你都唔夠分,點PM你,你試下上QQ,搜我地的群名!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆