上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-30 09:32 PM 發表 查看引用來源
其實幸運美金係有備而來, 入位唔係符碌架! 環保動力後一佳作.

其實環保動力其中一位馬主同紅麗舍(即笑春風)係某一個團體馬係同一成員.
呢隻之前个埸完左、我抄上射孖宝飛時蝕水不少、W23倍、冇回飛、我應該獅子拖埋佢!但又見佢吾似W、条Q92倍!激死!

PK: 我就係叫仆街, 係馬場內我係最抵得冧之人, 今日我有些Frozen Shoulder, 個招車輪飽駕唔出, 請勿見怪, 下周三我會有一定表現架! 記得多多捧場.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-30 09:53 PM 發表 查看引用來源
PK: 我就係叫仆街, 係馬場內我係最抵得冧之人, 今日我有些Frozen Shoulder, 個招車輪飽駕唔出, 請勿見怪, 下周三我會有一定表現架! 記得多多捧場.
呢个PK、昨日已講宅大大放头輸、今日美麗又搶前、上次後上w、真系服左佢、尾埸四季沿途外叠死跟前又系咁輸、勁菜小早呢兩埸黒布幪頭監埸:096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-30 09:50 PM 發表 查看引用來源

呢隻之前个埸完左、我抄上射孖宝飛時蝕水不少、W23倍、冇回飛、我應該獅子拖埋佢!但又見佢吾似W、条Q92倍!激死!
獅子以為佢2win已食飽,唔明仲要可以三食,唯一理解就係本地三劍俠欠徐未win已讓路佢牌仔

引用:
原帖由 ryanzl 於 2017-4-30 10:33 PM 發表 查看引用來源

獅子以為佢2win已食飽,唔明仲要可以三食,唯一理解就係本地三劍俠欠徐未win已讓路佢牌仔
佢始終放頭着數、講馬佬个个都話上次僅僅到、今次抆水、有8倍真係超值!

引用:
原帖由 ryanzl 於 2017-4-30 10:33 PM 發表 查看引用來源

其實獅子幕後同亞徐係好老友, 幕後馬主都係商家.

附件

引用:

其實獅子幕後同亞徐係好老友, 幕後馬主都係商家. 淨係睇大叔個輪款幾神氣.

附件

唔怪得卻剛都要讓路,pk應有作為

老舉呢句最貼切i

人雖未上馬,也要先配鞍 ㄧ 龍船雖未划、也要先鼓響

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-30 10:55 PM 發表 查看引用來源
老舉呢句最貼切i

人雖未上馬,也要先配鞍 ㄧ 龍船雖未划、也要先鼓響
呢條老舉都估中.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆