上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

回覆 535# 熟女會 的帖子

你有參加嗎?

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 03:25 PM 發表 查看引用來源
第二次 party 四男二女, 圓滿結束, 靜候第三次 party 來臨, :036:
而第四次party 會係下午....

熟女會網站趕工中..:028:
有冇相睇下呀?  都好想知:131:

回覆 1# 熟女會 的帖子

:030: ADD ME MSN [email protected]:131:

引用:
原帖由 你係吾係虧佬 於 2009-3-18 04:27 PM 發表
有無咁快完左第二次吹水 :001:
Hi, 熟女會明白一連串排山倒海既 party 的確會令人覺我地係度吹水

不過如果我地係吹水, 一早已經吹左, 唔駛開 post 一個月後先話有party, 記得出 post 唔夠一個星期,
己經好多人問幾時有 party, 比人追到煩. 不過由於當日仲未有熟女加入, 到左第二, 第三個星期先開始
陸陸續續有熟女加入, 我地先開始同佢地夾時間開 party, 不過有 d 又 M 期, 有 d 又唔得閒, 有 d 又話
原先以為係食飯唱 K 個隻, 知道係另類 party 就即刻縮沙. :028:

終於拖拖拉拉係上星期攪左第一次, 由於熟女們玩開有條癮, 好想好心急快 d 玩第二, 第三次, 所以即係
再黎第二次, 而第三次好快都會有, 亦由於有其他真係想玩既熟女知道我地唔係吹水, 亦都加入, 仲比左
日期我地攪, 所以而家已經可以籌備第四次. :036:

新屎坑總係有三日香, 一連幾次party 之後, 相信第五次 party 唔會咁快又有, 因為熟女們 d 慾火已經被滅,
亦都已經 cool down, 到時耐冇開, 唔知又會唔會話地吹水. :032:

其實要知道我地係未吹水唔難, 誠邀各位人士加入我地呢個大家庭就可以, 最好仲參加埋我地 d party, 咁
就知道我地唔係吹水. :023:

如果攪咁多野, 原來都係吹水作大, 不如返屋企訓下教. :035:

多謝各位指教. :023:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 05:20 PM 發表 查看引用來源
白板:092:

引用:
原帖由 偉偉仔仔 於 2009-3-18 04:36 PM 發表

有冇相睇下呀?  都好想知:131:
熟女們好多有老公, 有仔女, 有工作, 所以 party 一律唔影相.

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 05:20 PM 發表 查看引用來源

Hi, 熟女會明白一連串排山倒海既 party 的確會令人覺我地係度吹水

不過如果我地係吹水, 一早已經吹左, 唔駛開 post 一個月後先話有party, 記得出 post 唔夠一個星期,
己經好多人問幾時有 party, 比人追到煩 ...
我岩岩pm左你,今次係第4次啦:023:希望收到啦

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 05:43 PM 發表 查看引用來源

熟女們好多有老公, 有仔女, 有工作, 所以 party 一律唔影相.
明白!  不過有冇其他party玩.  我都可以join下:071:

引用:
原帖由 KYO-0 於 2009-3-18 05:46 PM 發表
我岩岩pm左你,今次係第4次啦:023:希望收到啦
第四次PM,有冇係標題留 EMAIL?? 有冇 CHECK EMAIL ??

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 05:51 PM 發表 查看引用來源

第四次PM,有冇係標題留 EMAIL?? 有冇 CHECK EMAIL ??
你幾時send出去? 都唔見有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆