上一頁下一頁
發新話題

崇洋 :P (p28, 37, 38, 39, 42, 48<新人加入; 相p31)

收藏  |  訂閱
716  101.2k

引用:
原帖由 chan9898 於 2012-8-10 03:47 PM 發表 查看引用來源

可能大波的唔多,所以唔係咁多人有得夾腸腸
香港女仔太瘦:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 sieramist 於 2012-8-10 03:53 PM 發表 查看引用來源

香港女仔太瘦:smile_42::smile_42:
咁又係,有胸又話肥

引用:
原帖由 chan9898 於 2012-8-10 03:48 PM 發表 查看引用來源

咁妳有冇一邊夾,一邊含呀?
下回分解

引用:
原帖由 sieramist 於 2012-8-10 03:53 PM 發表 查看引用來源

我冇試過呀
:smile_39::smile_39:
我果個冇搞咁多野嫁 淨係拮拮lone:smile_27:
我o個個做左好多野:smile_14:

佢問我:take a bath with me? 我答seprate
因為我驚佢o係浴室同我做我會連頭髮都濕埋
廢事返去屋企問我去邊...因為我個頭好吸味又好難乾
so, 分開沖涼~~ 佢有少少失望, 不過我提佢可以拎定dom dom出泥
提一提, 我今次同佢玩sex in dark, 一粒燈都冇, 但係其實你眼睛會慣左o個個環境慢慢會睇得到對方
佢話好正
我除衫o個陣發現...佢按摩小小妹o個陣條裙hi左落去,,,有個濕印o係度..................祈求走o個陣佢會乾同唔好有印 :smile_24:  
我沖涼o個陣因為唔想整濕個頭所以將d頭髮紮哂上頭頂
點知沖完涼唔記得除, 就走返出泥, 佢笑左我好耐
好啦, 到佢沖, 佢o係出面除左條底底,,軟papa的, 但係,,,好大舊 開始有d驚, 又好期待佢硬左會係點...會唔會好似師兄講咁得個粗字但唔硬
我好賤格地勁想沖入去含佢, 但係都係唔想洗頭..

好啦, 佢沖完出泥, 我仲褸住條毛巾, 我覺得呢個部份應該留返俾佢除
之後佢熄左房燈, 我熄左床頭燈, 佢慢慢行過泥, 我用手o係漆黑中感覺佢..
手拖住手, 佢禁低左我, 錫左我一啖, 就主攻我個胸, woo, so big
do you know how big you are, huh? 佢吸啜我個nipple, suck as a baby, 其實我個nipple唔係好敏感但係都情不自禁嗯..左一下, 然後佢玩我個胸玩得好開心
一邊lick and suck一邊搓同揸另一個, 埋左個頭落中間, 又用手將兩邊推埋自己塊臉, 搵鬚鬚刮我, 好痕, 我kekekeee咁笑
is it funny? why you laugh? huh??跟住埋泥同我kiss in deep
佢條利好粗好肥好大條,,,我心諗, 死緊喇今次
佢好溫柔咁錫我, 我塊臉每一個部份都俾佢錫過, 難怪佢叫我唔好化妝..
跟住頸, 佢鍚我頸o個陣鬚鬚又刮到我, 但係可能中左d位, 我震左一下
佢發現就狂錫o個度, 還好, 佢冇留痕俾我...
之後又落返個胸啦, 不過今冇停留太耐, 佢一路由中間落到小小妹度
kiss左三角位幾下, 好似同佢叩門咁
然後就分開我兩邊埋牙攻擊我
omg!!!! 唔知係佢技巧好定係因為冇毛真係易奶d, 真係好撚舒服, 佢狂lick我個粒核, 我狂叫, 佢話我叫得好似bb, 好可愛, 聽到佢好high
跟住開始好似狗仔飲水咁舔pussy口, 好溫柔, 我個叫聲都好似慢慢慢慢, 好似休息咁抖緊氣
跟住佢突然塞左條脷入我pussy度, 我尖叫, 跟住手指又捽我粒核, high爆, 狂叫, 佢捽得更快, 然後suck my pussy, in hard!! 好似想吸乾佢咁, 但係我feel到佢流緊水
我high到開始自己揸自己, 佢見到就用埋另一隻手揸我一邊, 另一邊我自己玩
然後情不自禁地將淨返o個隻手放左入口啜, 佢聽到d叫聲唔同左, 走左上泥錫我
印像中好似第一次試返自己pussy個味
冇味o既? 因為之後男朋友試過含住左我流出泥o既水, 諗住吐落我個口度俾我飲返, 好彩我合埋左個口死都唔肯打開
但係佢照吐, d水o係我個口流落泥, 我用水抹, 佢話咁樣好誘惑好正, o個次佢搞得特別落力
講返mr f先....我申左條利入我個口, 我就吸啜舔, 之後佢另一隻摩打手捽我核, 我又狂叫, 但係佢用口封我口, 我只可以用喉嚨發出聲
跟住佢拎返手出泥, 封住左我個pussy搓佢, 我唔知呢個動作係做乜野, 但係好舒服, 好似幾個位同時按摩緊咁, 再加手佢輕輕咬我nipple一下, 我已經捉實左佢隻手o係度叫, 佢捽得仲開心仲快, 跟住我震左下, 佢就放返開隻手, 了左下high左落我個肚度
can you feel how you wet? 然後我咬左佢一啖
佢仲未服待完我, 開始伸手指入泥插我, 初初慢慢, 我好自然配合住佢個節奏呻吟
跟住佢落左地, 禁實左我對腳分開左, 成塊臉咁隊埋pussy度, 佢d鬚又拮我一條脷又伸入泥吸啜, 個鼻唔知點解可以o岩o岩好o係粒核到
我瘋狂尖叫, 佢就越興奮, 郁得越快, 跟住我成個人狂震, 完全感覺到自己收縮, 成個patpat收縮, high到升天
但係佢冇放過我, 仲係禁住左我對腳, 另一隻手指好不安份咁o係ass hold度遊盪, 好痕, 之後保持住呢個pose泥左幾次
另一邊我仲係瘋狂咁尖叫, 然後佢伸左手指入泥, 初初都冇乜野, 之後應該伸多左隻, 就開始痛, 佢爬返上泥, o係我耳邊講:bitch, you are fucking tight
之後kiss 我繼續用手指了我插我
然後佢手繼續留o係我pussy度, 但個人就跪左o係我個頭隔離
跟住我推開佢隻手, 因為我想好好服待佢, 佢真係令到我好舒服, 佢係我第一個真心主動服待佢o既男人

支持完再睇文

正喔,乳交一流:smile_o12:

引用:
原帖由 ilovewestern 於 2012-8-10 04:23 PM 發表 查看引用來源
佢問我:take a bath with me? 我答seprate
因為我驚佢o係浴室同我做我會連頭髮都濕埋
廢事返去屋企問我去邊...因為我個頭好吸味又好難乾
so, 分開沖涼~~ 佢有少少失望, 不過我提佢可以拎定dom dom出泥
...
good story, waiting for your updating...

話事話,你記唔記得你等一次幫人含嘅情景?

引用:
原帖由 gpppp 於 2012-8-10 04:47 PM 發表 查看引用來源
話事話,你記唔記得你等一次幫人含嘅情景?

ex bf迫我, 佢坐左o係我身度, 迫我含

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆