上一頁下一頁
發新話題

Sabrina的出牆記 (2-Aug UPDATE @ p43)

收藏  |  訂閱
679  263.3k

引用:
原帖由 LK 於 2012-7-12 06:00 PM 發表 查看引用來源
十卜十卜,幾時比我卜:smile_47:

點解要比你卜?

引用:
原帖由 explorer-2 於 2012-7-12 10:23 PM 發表 查看引用來源

Sabrina
妳係覺得傳統男上女下冇情趣,咁妳最鍾意咩方式做,例如 女上男下做女騎師、口交幫妳奶閪、乳交、69、狗仔式 ? 另外妳是否好易濕 ? 好享受性愛 ?
我早結婚,亦結左好多年。

我唔係覺得男上女下冇情趣,而係我老公只係用同一種男上女下令我覺得好冇趣。男上女下都可以好多變化,但我老公只係需要我分開少少腳,對好位就黎。
如果你問我,我首選都係男上女下添,其次先係女上同狗仔

引用:
原帖由 explorer-2 於 2012-7-12 10:28 PM 發表 查看引用來源

Sabrina
妳老公唔攪妳的日子,或攪得妳唔夠,妳會唔會自慰解決?
有時會

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-7-12 10:33 PM 發表 查看引用來源
每次睇完都會好想有呢個機會
如果真係碧咸問我,我即刻出黎。

引用:
原帖由 MsSabrina 於 2012-7-13 05:30 PM 發表 查看引用來源

點解你會咁認為?

我自己覺得我冇特別開心,亦無特別唔開心。
sabrina
妳冇唔開心就OK,另外妳有冇諗過我替妳坦心的問題?

sabrina,睇完你的故事,總係有小小心裏硬住硬住的感覺,又覺得你先生都幾可憐,老婆好,但咁老土,老婆紅杏出牆,但佢未知咁既樣?唉......

Sabrina 今曰要唔要返工?

回覆 529# 的帖子

妳真係乖>>>>>>>

我同你老公一樣,覺得用口污糟;如果唔係剛沖完涼,總會覺得唔想做...老公想用口幫我,但我未接受到用完口又再接吻的情況><見到你講每次都係摸胸、劈腿、做,雖然也認同長此下去會好悶,但潔癖(?)的障礙好難衝破啊...

於是,對你的故事心裡有同感又矛盾...

Morning

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆