上一頁下一頁
發新話題

喜歡引人,卻不喜歡做愛

收藏  |  訂閱
592  33.8k

引用:
原帖由 amorphis 於 2011-9-26 10:28 AM 發表 查看引用來源

你唔好諗住借d2倒sub我...餵我飲
跟住我飲緊果陣全裸問我...諗緊乜 ? 正唔正 ?
你仲想我點 ?
你諗得咁快既劇情..== 我仲諗緊沖咖啡果陣.. 我要企高對腳.. 係櫃上面拎罐咖啡落黎... 有少少企唔穩...

男仔真係心急..@@

引用:
原帖由 baby_daisy 於 26-9-2011 10:32 AM 發表 查看引用來源
你諗得咁快既劇情..== 我仲諗緊沖咖啡果陣.. 我要企高對腳.. 係櫃上面拎罐咖啡落黎... 有少少企唔穩...

男仔真係心急..@@
企唔穏跌哂啲咖啡落條裙度,咪可以拎塊濕布幫你抺,跟住就……

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-26 10:32 AM 發表 查看引用來源

男仔真係心急..@@
咁...洗唔洗我幫你囉呀..靚女?

你公司叫d員工唔著衫番工架 ? ...定你冇錢買衫?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-26 10:35 AM 發表 查看引用來源

企唔穏跌哂啲咖啡落條裙度,咪可以拎塊濕布幫你抺,跟住就……
咁我又未諗倒咁快...
我諗住去toilet 洗吓換衫先

引用:
原帖由 amorphis 於 2011-9-26 10:36 AM 發表 查看引用來源

咁...洗唔洗我幫你囉呀..靚女?

你公司叫d員工唔著衫番工架 ? ...定你冇錢買衫?
因為... 夜晚冇冷氣.. 所以冇著衫..@@ 你要扶住我拎罐咖啡落黎..

然後... 我彎低身沖咖啡...

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-26 10:39 AM 發表 查看引用來源
因為... 夜晚冇冷氣.. 所以冇著衫..@@ 你要扶住我拎罐咖啡落黎..

好ar...咁你而家熱唔熱ar...洗唔洗開風扇 ?
一係我幫你put扇 :smile_35:

企係度彎低身...好誘惑喎

引用:
原帖由 amorphis 於 26-9-2011 10:37 AM 發表 查看引用來源

咁我又未諗倒咁快...
我諗住去toilet 洗吓換衫先
自然反應同 daisy 抺左啲咖啡啫…

引用:
原帖由 baby_daisy 於 26-9-2011 10:39 AM 發表 查看引用來源

等我扶住你雙腳啦…小心唔好跌親喎…

引用:
原帖由 amorphis 於 2011-9-26 10:42 AM 發表 查看引用來源

好ar...咁你而家熱唔熱ar...洗唔洗開風扇 ?
一係我幫你put扇 :smile_35:

企係度彎低身...好誘惑喎
我都唔想彎低身架因為都知你企係我後面.. 但係張檯又咁矮.. 唔彎低身沖唔到咖啡呀..

之後.. 其實我唔熱不過返左成日工個膊頭有的倦...

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-26 10:46 AM 發表 查看引用來源
我都唔想彎低身架因為都知你企係我後面.. 但係張檯又咁矮.. 唔彎低身沖唔到咖啡呀..

之後.. 其實我唔熱不過返左成日工個膊頭有的倦...
咁就要輕輕用雙手按按你膊頭... 下面偷偷貼住你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆