上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.2k  116.3k

引用:
原帖由 3mid 於 2011-7-16 08:55 AM 發表 查看引用來源
任何時候任何地方

都咁想瞓覺!
:smile_03:

晨咁早,返工? 我放假

:smile_o07: :smile_o07:
如果有圖就更好了

引用:
原帖由 happiboy 於 2011-7-17 12:03 AM 發表 查看引用來源
:smile_o07: :smile_o07:
如果有圖就更好了
睇住icon 果兩張先啦,反應好我先post 吊襪帶相

支持!!支持!!支持!!:smile_o05:

支係你引佢強姦你多啲...
你bf返左哩恭喜恭喜

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-12 10:38 PM 發表 查看引用來源

多謝 我真係好迷戀內衣架
見到你係內衣版post既內衣, 好靚呀, 安娜好有女人味, 我又要跟安娜學下野:smile_o05:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-17 12:26 AM 發表 查看引用來源
睇住icon 果兩張先啦,反應好我先post 吊襪帶相
安娜係咪真係會有新相架??:smile_o06:
我都好鐘意吊襪帶, 好想睇呀, 勁sexy~~~:smile_o05:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-14 23:54 發表 查看引用來源
我都覺,好似corset 咁,係HK 真係無咩市場,所以係HK 真係好少選擇:smile_42:

我自己身邊既朋友都唔會捨得花錢係lingerie,佢地覺得著出面俾人睇先值得。我就掉轉,入面貴出面平:smile_30:
哈,原來你對 corset 都有深究,確實難得!我覺得HK gals 好多都唔太認識 lingerie,你岩,佢地比較著重「表面」~~~~~~~ 又可能因為 lingerie 比較貴,反而「表面」野平好多~~~~~~~~

嘩, 娜姐真係無得頂, 不論係篇文定係個人, 雖然未見過, 但齋諗都可以想像到, 你係一個索女, 而且有女人味. 支持!

引用:
原帖由 ying-jaii仔 於 2011-7-17 02:49 AM 發表 查看引用來源
支持!!支持!!支持!!:smile_o05:
Thanks
引用:
原帖由 bigcolourwolf 於 2011-7-17 05:58 AM 發表 查看引用來源
支係你引佢強姦你多啲...
你bf返左哩恭喜恭喜
哈哈,好過癮架,你地男人中唔中意女人咁樣引你地架?定係中意女人怕怕醜醜等你地擒?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆