上一頁下一頁
發新話題

分分鐘需要你~~ (加左相喇~~@ No.141)(再加多一張@No.521) 我好嬲呀 !!!

收藏  |  訂閱
618  71.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-22 01:15 PM 發表 查看引用來源

唔洗pm咁轉接麻~~~~~~~~~~~就咁係度安慰咪仲直接~:smile_30:
女仔一齊可以講密計吖痳…toilet talk ma....

btw b 姐有無睇無品人個 post , 佢貼張相都有古怪,好似另外一個 師姐咁喎…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-22 12:33 PM 發表 查看引用來源

Chrissie 妹 ,我都知有古怪架拿…點解你個相 account 無  set 密碼咁失冊架!

MING011 黎個人好無品,偷野吖…
我啱啱 set 左了...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-22 12:42 PM 發表 查看引用來源
chrissie .... 唔好嬲......

喺呢度要講聲sorry 先....因為我無意轉貼妳張相......希望妳唔好介意.....:smile_13:

對唔住呀~~~
都唔關你事~~點會嬲你呢~~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-22 01:21 PM 發表 查看引用來源

我啱啱 set 左了...:smile_13: :smile_13:
你之前無set password ga,  做咩咁唔小心架

5露毛露點就最安全

話哂我都有,講到尾都有啲過意唔去,對唔住,chrissie幫手推
引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-22 12:49 PM 發表 查看引用來源

車哥,好似唔關你樹喎… 係果個乜乜 MING0111 偷野咋喎…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-22 12:51 PM 發表 查看引用來源

Chrissie ,  你快啲 deleted 左儲相個 account sin la,  係未好多相架…唔係比啲衰人偷哂就死火佬啦…
個 a/c 就係得呢 2 張相架咋...我專登開黎 post 相...依家 set 左密碼了.... :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-22 01:18 PM 發表 查看引用來源

女仔一齊可以講密計吖痳…toilet talk ma....

btw b 姐有無睇無品人個 post , 佢貼張相都有古怪,好似另外一個 師姐咁喎…
係咩??不過.......條女雙下巴好勁呀,好心cut左佢再貼喇,好x扒呀:smile_o16:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-22 01:22 PM 發表 查看引用來源

都唔關你事~~點會嬲你呢~~~
你唔好唔開心喇:smile_o06: d茂利係鐘意偷人野當自己架

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-22 01:24 PM 發表 查看引用來源

個 a/c 就係得呢 2 張相架咋...我專登開黎 post 相...依家 set 左密碼了.... :smile_27: :smile_27:
咁都好啲,第時自己要小心啲啦…黎個世界衰人多的是…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆