上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  50.6k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-23 09:24 AM 發表 查看引用來源

早晨..........昨晚有一艷遇.......有一樣貌娟好女子.........走來搭訕.....一同喝酒.....談天.......最後......問我要到那裡.......之後......就送她上的士......哈哈.......
千奇吾好去、捉你黃腳龜就橙呀!

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-11-23 09:37 AM 發表 查看引用來源
昨晚偷偷地用我妹電腦入來..:smile_35: 点知冇人就‧閃了
你自己無電腦, 要偷妹個部電腦咁慘

早晨, 咁多位!:smile_o15:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-23 09:39 AM 發表 查看引用來源

你今日好早WOO:smile_o06:
一早送老細

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-23 09:42 AM 發表 查看引用來源
一早送老細
好員工:smile_o11:

引用:
原帖由 lonelysnowgirl 於 2010-11-23 09:41 AM 發表 查看引用來源
早晨, 咁多位!:smile_o15:
雪雪....早晨...你都好早WOO殺到WOO:smile_o10:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-11-23 09:37 AM 發表 查看引用來源
昨晚偷偷地用我妹電腦入來..:smile_35: 点知冇人就‧閃了
重以為你偷偷上網吧

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 10:39 發表 查看引用來源
你以為我會好在乎咩?心情吾好吾想寫字、咁要點呢? 封殺我囉、最多我吾玩得未?
你估我冇溫書架咩? 就係知你心情唔好, 先冇扣你分. 封殺? 我都係會員一個, 都係邊吹水邊睇帖. 見到有人違規米搞搞佢囉. 咁如果有人咩你, 你都要搵人幫你主持公道呱? 唔好俾人話一兩句就要生要死啦. 入得呢度當你夠18歲大個仔架啦! 尊重一下呢度嘅版規, 咁你地咪可以開開心心咁吹水囉! 我又唔識你, 唔會針對你既! okay!

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-23 09:43 AM 發表 查看引用來源

好員工:smile_o11:
重要全年無休、24小時stand by

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-23 09:44 AM 發表 查看引用來源

雪雪....早晨...你都好早WOO殺到WOO:smile_o10:
那邊唔見人, 咁未走過來啦, 我現在知"訂"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆