上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.5k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-4 05:55 PM 發表 查看引用來源

沉船
你搵到目標沉未呀:smile_46:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 17:48 發表 查看引用來源
如果今次係失敗....就慘啦! 自信心會冇哂!
對你黎講應該唔會失敗,除非你真係唔想食:smile_30: 一只小綿羊遇著一只豺狼,一切都係豺狼掌握之中之不過等幾時食而已:smile_47:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-4 05:50 PM 發表 查看引用來源

你又....點會.....
我同你一樣.......一早都輸晒啦..........
男人如果連溝女既本能都冇...超級可悲.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-4 17:46 發表 查看引用來源

我又似乎.....少左DD.............
高總會唔會你太容易得到,所以少了份渴求:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-4 05:56 PM 發表 查看引用來源

冇:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-4 17:56 發表 查看引用來源

有呀,有種木叫(沉香):smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-4 06:00 PM 發表 查看引用來源
高總會唔會你太容易得到,所以少了份渴求:smile_41:
我有愛.....但......無乜慾.............

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-4 05:52 PM 發表 查看引用來源

看完了...你就好啦:smile_o05: 她上次說那段話原來就是要比你....以後你會点做...她會是你的12345或号一半:smile_44:
以前果d散哂啦...只有飯盒,這兩日會回來...太陽妺就要看她了...正如妳對我好..我對妳更好...能開心相處便是...此刻我要放輕所有...看看她是否在乎我吧!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 05:52 PM 發表 查看引用來源
機會要自己制造同爭取....慢慢啦!  沉日你都oK啦下Wa?
講起尋日就慘..........俾秘書強行.........要我.......中出........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-4 06:05 PM 發表 查看引用來源

我有愛.....但......無乜慾.............
到時你CALL我啦.....我多到瀉呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆