上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  43.8k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-22 01:18 PM 發表 查看引用來源

我唔會囉...:smile_o06:
:smile_44: 禾真係信架~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-22 01:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 禾真係信架~~
講咁多...幾時帶禾反?:smile_o06: 叫你個埸d部長幫禾留定細細粒粒架喎:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-22 01:27 PM 發表 查看引用來源

講咁多...幾時帶禾反?:smile_o06: 叫你個埸d部長幫禾留定細細粒粒架喎:smile_o05:
演酒唔啱你嘅~~:smile_30:

禾都唔鐘意細細粒嘅~~全部比腩晒你又典話~~:smile_38:

最衰甘晚要回巢~~如果唔係去褲城跳返part茶仔啦~~聽講呢期做凸價呀~~:smile_47:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-22 01:33 PM 發表 查看引用來源

演酒唔啱你嘅~~:smile_30:

禾都唔鐘意細細粒嘅~~全部比腩晒你又典話~~:smile_38:

最衰甘晚要回巢~~如果唔係去褲城跳返part茶仔啦~~聽講呢期做凸價呀~~:smile_47:
禾演酒都得架...唔係唔針禾反呀?:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-22 01:36 PM 發表 查看引用來源

禾演酒都得架...唔係唔針禾反呀?:smile_o03:
唔係唔針~~不過人哋嗰場唔招待18以下麻~~

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-22 12:29 PM 發表 查看引用來源
各位午安:smile_38:好耐冇上來, 祝各位有如月滿中秋,生活圓圓滿滿,幸福快乐,
E兄! 去左邊:smile_14: 甘耐冇上泥

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-22 01:48 PM 發表 查看引用來源

唔係唔針~~不過人哋嗰場唔招待18以下麻~~
你唔講有西人知...:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-22 01:53 PM 發表 查看引用來源

你唔講有西人知...:smile_o06:
禾梗唔講架~~不過你實爆響口之麻~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-22 02:06 PM 發表 查看引用來源

禾老系都話自己18:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-22 02:06 PM 發表 查看引用來源

"禾十八未夠就嫖盡珠三角.....係咪好英呢":smile_o01::smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆