上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-21 04:06 PM 發表 查看引用來源

我陪你囉,我都冇青口:smile_o05:
你有青口BB呀:smile_o04:

啱啱送走一名法國客人........佢講既法式英文好難聽.......走果陣仲話我.......著衫好隨便........唉.........:') :') :')

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-21 04:10 PM 發表 查看引用來源

你有青口BB呀:smile_o04:
你夠有老虎啦,當扯平囉

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-21 04:11 PM 發表 查看引用來源
啱啱送走一名法國客人........佢講既法式英文好難聽.......走果陣仲話我.......著衫好隨便........唉.........:') :') :')
d法國佬一般著杉好很型咩?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-21 04:11 PM 發表 查看引用來源
你同佢講,個人吾隨便咪得囉:smile_o10:

新的那个韶关妹好纯,这个没波马的夏天有东西玩了,看什么时候回来再说。

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-21 04:19 PM 發表 查看引用來源
新的那个韶关妹好纯,这个没波马的夏天有东西玩了,看什么时候回来再说。

Van兄真好.有消暑甜品.不需RJJ:smile_o03:

引用:
原帖由 大海的Viscaria 於 2010-7-21 04:15 PM 發表

d法國佬一般著杉好很型咩?
真係好有型..........成套boss西裝...........我就只係裇衫....西褲........呔都無打.........:smile_42: :smile_42: :smile_42:
如果....我祕書喺度.......佢通常都睇一睇我.......先至放客入黎.............:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-19 01:28 PM 發表 查看引用來源

我好掛住以前一個重慶妹, 有次佢鄉下返落黎有sms我, 我唔記得keep住佢電話呀, 我地以前好friend架 :')
me too ,i love her ,but long time ago:smile_13:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-21 04:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03:  你同高總都左右逢源.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆