上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.9k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-19 02:30 PM 發表 查看引用來源

一個game黎架, 好好玩我覺得 :smile_o01:
明白只是game的話就沒有任何得失了,若對方希望有結果才是最驚嚇呢!

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-19 02:11 PM 發表 查看引用來源

我要試4p , 謝謝龍兄 :smile_o09:
有冇睇過大丈夫:smile_34:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-19 02:23 PM 發表 查看引用來源

唔去都岩, 我看黎那港男玩咩幾日丫, 幾日者係想食左佢者 :smile_o02:
全中:smile_34:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 12:41 PM 發表 查看引用來源
貓太....就如流星般從身邊擦過-
你仲唔許愿??不過都係擦過…:smile_30:
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 02:27 PM 發表 查看引用來源

如果你相信前世今生/因果理論的話,一點又不出奇,今世係嫖客,下世好可能係妓女:smile_44:
哈哈哈…金句…咁今世做男係咪下世做女呢?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 02:38 PM 發表 查看引用來源

如果比錢之餘又得到你想得到的野或有意外驚喜,咁又會點呀:smile_41: :smile_14:
我會諗... 一晚幾舊水, 一個月成兩皮野. (只是傾計+過夜費)

連埋屋租生活費.... 呢d女都系短線可以, 長線負擔吾黎..... :smile_39:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-19 02:30 PM 發表 查看引用來源

一個game黎架, 好好玩我覺得 :smile_o01:
我玩吾起:')

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 02:41 PM 發表 查看引用來源

我會諗... 一晚幾舊水, 一個月成兩皮野. (只是傾計+過夜費)

連埋屋租生活費.... 呢d女都系短線可以, 長線負擔吾黎..... :smile_39:
正正經經娶個老婆喇…:smile_38: :smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 02:38 PM 發表 查看引用來源

如果比錢之餘又得到你想得到的野或有意外驚喜,咁又會點呀:smile_41: :smile_14:
我會沉落去 :smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 02:19 PM 發表 查看引用來源

咁咪得番飯盒囉:smile_13:
可能大家相處久了,感覺很好,有時只有上床既關係而沒有語言溝通,三兩回合就很納悶了,天下女人既身體其實也一樣吧:smile_o08:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 02:38 PM 發表 查看引用來源
明白只是game的話就沒有任何得失了,若對方希望有結果才是最驚嚇呢!
所以最好知道佢既想法, hurt到人既野...我試過一次後真係唔敢再試, 感覺上好次殺左人一樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆