上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-24 06:30 PM 發表 查看引用來源

GIVE ME FIVE !!!!!:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:  
Plus one give you six:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-24 06:31 PM 發表 查看引用來源
這人路過便急拉下一堆糞..........我等又何需理會那些閒雜人
我而家又起程去沉喇......
我就係一個.....有錢......有時間.....無家室.....既.......沉船客.......:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-24 06:30 PM 發表 查看引用來源

GIVE ME FIVE !!!!!:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:  
剛剛我的#3 ××明珠豆奶打電話來聊天,她叫我今晚找她但可惜被飯盒佔用了,我推說妳下班後去按摩.....她說好....怎辦?:smile_o16:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-24 06:37 PM 發表 查看引用來源

我而家又起程去沉喇......
我就係一個.....有錢......有時間.....無家室.....既.......沉船客.......:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:  
玩得開心.....不醉無歸....別忘了明天PM我:smile_o07::smile_o07:

唔知眾師兄記唔記得小弟都講過,之前同過大陸女仔(qq識的,應是正當)一齊同居左兩年幾
初時都打算係0係香港悶悶地,試下玩下既心態去同佢一齊

keith兄既心情我都好明白
當時我都係話自己冇錢,我年輕少少話自己窮唔難,
果時我都成日好懷疑我gf
但過左一段時間後,我發覺自己真係鍾意左佢,就真係送左手機比佢
自此佢又係有多少似keith既女友咁,
唔知係咪發現左我扮窮
開始有時會問我拎錢話要比佢老家同話結婚等等
其實身為男人既,比錢佢返老家唔係問題
問題係我始終都唔信佢
果時我都會一打比佢電話唔通時會扎扎跳,又衝上去找佢等,試過兩,三次突擊,touchwood好在都冇撞破倒令我崩潰既事,果時我就把心一橫,選擇信囉,一係就分手........

就算而家同佢散左兩年了,你問返我而家諗返轉頭,我會唔會完全信佢,我個答案係有保留
所以而家我先知自己始終唔適合同大陸女仔一齊,香港會令我安心點

始終同大陸女仔一齊真係唔易,除左要克服文化上既差距,仲要係好信任先可以有將來

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-24 06:43 PM 發表 查看引用來源
唔知眾師兄記唔記得小弟都講過,之前同過大陸女仔(qq識的,應是正當)一齊同居左兩年幾
初時都打算係0係香港悶悶地,試下玩下既心態去同佢一齊

keith兄既心情我都好明白
當時我都係話自己冇錢,我年輕少少話自己窮唔 ...
你好! 007兄  最基本的就是互信:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-24 18:40 發表 查看引用來源
剛剛我的#3 ××明珠豆奶打電話來聊天,她叫我今晚找她但可惜被飯盒佔用了,我推說妳下班後去按摩.....她說好....怎辦?:smile_o16:
話公司臨時要你返去開夜

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-24 18:50 發表 查看引用來源
你好! 007兄  最基本的就是互信:smile_o03:
y兄
果時我始終做唔倒,佢成日0係我打算放晒個心落來時
佢就會突然電話打唔倒,話冇充值,明明充左先幾日,佢話因老家打來,又咩又物咁

引用:
原帖由 ykw3441 於 24/4/2010 06:25 PM 發表 查看引用來源
169C兄 你講得好啱....有條件就可以去沉.....自問無能力既就留在家裡上網回Post吧!:smile_30:
客氣客氣, 我就係冇能力個隻, 有家室又衰貪心的男人, 溝女唔難, 要維持感情又唔俾老虎發現先難! 我有時都好Q自閉低能, 諗吓沉乜Q丫, 一個禮拜最多咪見到一日, 人地剩低個六日都唔知點, 攞嚟賤!  所以依家都係半浮沉!  :smile_o03:

回覆 548# 的帖子

K兄, 身同感受, 我5年前都試過, 攪到自己瘋了一樣, 差唔要食藥先可入睡!  有苦自己知!:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆