上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  39.5k

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-15 03:36 PM 發表 查看引用來源
原來龍虎兄在香港都有個女仔對你好好
你一定要好好把握住呀,即hold住:smile_o01: 唔好好似細佬咁on99(不過你都唔會)

同埋我覺得龍虎兄都係唔好沉果條女好點,因我感覺你個人係好有情有義果隻,佢地真係唔0岩你架,有 ...
S0RRY,  响呢度幾條友需然口沬橫飛,但都算好正氣架,只係我比較花心d但同樣係鐵漢柔情果隻:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 03:35 PM 發表 查看引用來源
好唔實際LOR,你一手可以摸4個波咩?:smile_o14:
哈哈,未試過,好好奇, 當玩雜技囉,如果試左,我會返來匯報你知:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 03:32 PM 發表 查看引用來源
姓楊既大部份既名都係叫呢幾個名啦,唔通叫楊水咩?!
一講你老友即刻現身

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-15 03:37 PM 發表 查看引用來源

你識唔識佢先:smile_44:
梗係唔識啦,如果我識佢你就埋唔到佢身啦-哈哈!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-15 03:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈,未試過,好好奇, 當玩雜技囉,如果試左,我會返來匯報你知:smile_35:
耍雜技, 兩手兩腳

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-15 03:38 PM 發表 查看引用來源

新真水
最怕又係kY嫂

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-15 03:33 PM 發表 查看引用來源
多謝van兄既意見
我都不停同d朋友出去食飯吹水飲酒
都好返好多了,但每當夜深人靜時又會諗返起之前同佢既好多好多野
仍然係放唔低啦:smile_o06:

龍虎兄:你都講得好0岩,我而家都有好似你咁講,盡量忍痛去比心機做 ...
你根本就放不低她,而她也知道你放不低她,她已表明立場,她不想比任何的遐想你,她只可以同你做網友, 所以她也拒絕見你, 你明白嗎:smile_15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-15 03:42 PM 發表 查看引用來源

我電話入面有件叫楊雪
你係楊過........我係楊古:smile_o02:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-15 03:36 PM 發表 查看引用來源
原來龍虎兄在香港都有個女仔對你好好
你一定要好好把握住呀,即hold住:smile_o01: 唔好好似細佬咁on99(不過你都唔會)

同埋我覺得龍虎兄都係唔好沉果條女好點,因我感覺你個人係好有情有義果隻,佢地真係唔0岩你架,有 ...
多謝你呀,你最知我心意, 我就是這樣想啊:smile_o06:

至於香港個女仔, 我只會當她是朋友, 因為我不想結婚, 想做浪子, 無謂累人累物啦:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-15 03:43 PM 發表 查看引用來源

俾你手揸兩個,口含一個腳夾一個,幻想下你個姿勢會係點?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆