上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.5k  36.0k

期指近個幾星期 ... 首次低水 !!! :smile_53:

引用:
原帖由 Happy_Forever 於 2010-1-12 04:25 PM 發表 查看引用來源
期指近個幾星期 ... 首次低水 !!! :smile_53:
期指低水86點收市...

今個月個市走勢係高低高...好倉會睇高一線...:smile_46:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-12 04:36 PM 發表 查看引用來源
期指低水86點收市...

今個月個市走勢係高低高...好倉會睇高一線...:smile_46:
好友今日俾人夾 !!! :smile_53:

引用:
原帖由 Happy_Forever 於 2010-1-12 04:42 PM 發表 查看引用來源

好友今日俾人夾 !!! :smile_53:
好友已經攻左成個星期...係時候抖氣...:smile_46:

我都估錯左...以為配合埋A股就天下無敵...今日A股升得唔錯呢...:smile_35:

人在黃昏下...:smile_o05:

黃昏好呀咁多位 !!! :smile_53:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-12 05:04 PM 發表 查看引用來源
好友已經攻左成個星期...係時候抖氣...:smile_46:

我都估錯左...以為配合埋A股就天下無敵...今日A股升得唔錯呢...:smile_35:
大戶咁派法 ... 落多次二萬一 ... :smile_53:

引用:
原帖由 Happy_Forever 於 2010-1-12 06:16 PM 發表 查看引用來源

大戶咁派法 ... 落多次二萬一 ... :smile_53:
唔係啩...:smile_53:

呢期好多向西包膠...反而冇咩水庫包膠既...:smile_14: :smile_14:

晚飯時間到:smile_o01:

C 兄,,你地有冇人在广州锭过邪钉吖,咔咔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆