上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【162】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.3k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-13 10:09 AM 發表
錯...................人生三大追求一係愛情,二係學問,二係財富
嘩...乜你啲 123 唔清唔楚架?:smile_45:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-13 09:58 AM 發表 查看引用來源
我都知
我本身都系有問題既
唔使攬上身..........搞到好似自己唔啱...............醒下啦.................係個死佬唔啱呀

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-13 10:00 AM 發表 查看引用來源
写多辯駁、死都要拗返生:smile_o02: :smile_o02:
講事實

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-8-13 10:04 AM 發表 查看引用來源

搵口花老首好 ~
千祈唔好

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-13 10:04 AM 發表 查看引用來源
你定啦....你排隊梗會輪到既!:smile_38:
等埋你.................同你牽著手去

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-13 10:10 AM 發表 查看引用來源
原來如此.........:smile_40:
同你講嘅襯返

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-13 10:01 AM 發表
係囉................愛情不過是人生嘅一個飾物
我0吾系架
系我全部黎架
毎一次
我都好投入既:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-13 10:04 AM 發表
女人無恆心
我8年架LarBOR無恆心:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-13 10:12 AM 發表 查看引用來源
嘩...乜你啲 123 唔清唔楚架?:smile_45:
點唔清楚

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-13 10:12 AM 發表
唔使攬上身..........搞到好似自己唔啱...............醒下啦.................係個死佬唔啱呀
有啲野係無話誰是誰非架....不過就真係要錫自己囉!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆