上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

引用:
原帖由 文曲 於 17/7/2009 11:39 PM 發表 查看引用來源

妳亦應早點睡,不要做夜天使 ~ :smile_40:
......Yes Sir ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-17 11:41 PM 發表 查看引用來源

好吧,蓉兒得到相公珍貴的第一次 ~
:smile_14: :smile_14: :smile_14: 請問是什麼的第一次先:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-17 11:41 PM 發表 查看引用來源

無呀.我手多.又心多.想買種清幽的香氛.心中有所揀的.我會去hollywood才買呀.現在重未揀好呀:smile_13:

腰帶配裙子.很好看的:smile_30:
還有沒有噴免費香水 ~ :smile_34:

有機會穿給相公看看 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-17 11:43 PM 發表 查看引用來源

她在旁觀看這麼久,也不出來講一句 ~ :smile_34:  

對嗎,利利 ~ :smile_30:
她可能在ching ching post吹水..咁又係呀.

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-7-17 11:44 PM 發表 查看引用來源

......Yes Sir ~
  一個乖 ~ (暫時只得一個) :smile_34:

蓉蓉, 文生..........早抖, 美夢啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-17 11:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: :smile_14: :smile_14: 請問是什麼的第一次先:smile_14: :smile_14:
相公怕醜唔敢講 ~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-17 11:46 PM 發表 查看引用來源

她可能在ching ching post吹水..咁又係呀.
以相公的推斷,她一定在旁觀看 ~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-17 11:48 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉, 文生..........早抖, 美夢啦
一個乖 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-17 11:45 PM 發表 查看引用來源

還有沒有噴免費香水 ~ :smile_34:
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 我噴到全身都是.重唔怕醜.每款都試.朋友見到我,話香到暈呀:smile_30: :smile_30: 什麼味都有試呀.不試白不試:smile_30:

有機會穿給相公看看 ~
好的.是一款斯文大方的裙子連閃石腰帶合共130元 好看又便宜呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆