上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第四回)

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-7-4 11:31 PM 發表 查看引用來源

講真...唔知:smile_30:
我幫你整過電腦架............

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-7-4 11:27 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 聽日買唔買 d 生果呀
多數會啦............睇下乜野平又好食先買

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-4 11:33 PM 發表 查看引用來源

佢係先算啦........:smile_o04:
無人知的!可能真係比佢搵到啦!:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 gaiabb 於 2009-7-4 11:30 PM 發表 查看引用來源
点解"""暫定"""":smile_o05: 我啫
因為你未介紹自已,同埋你要幫手做野囉

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-4 11:35 PM 發表 查看引用來源

無人知的!可能真係比佢搵到啦!:smile_o13::smile_o13:
佢搵到冇理由我唔知架啵................

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-4 11:33 PM 發表 查看引用來源
咁你眼訓就去訓啦...........
我聽日都唔使返工
瞓左啦!而家係度唔知做咩好!等多陣先決定啦!:smile_o13::smile_o13:

[quote]原帖由 gaiabb 於 2009-7-4 23:30 發表 查看引用來源
点解"""暫定"""":smile_o05: 我啫 [/quote

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-4 11:35 PM 發表 查看引用來源

佢搵到冇理由我唔知架啵................
未搵到先要去搵囉!:smile_o04:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-4 11:35 PM 發表 查看引用來源

瞓左啦!而家係度唔知做咩好!等多陣先決定啦!:smile_o13::smile_o13:
落雨都會去呀????:smile_41:

今晚似乎唔係好多人 個個都去哂玩:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆