上一頁下一頁
發新話題

DJ - 對人欢笑背人淚,还要给人说是鸡

收藏  |  訂閱
605  28.9k

DJ咪又係.........................:smile_44:

咁既dj....唔撚去啦:smile_45:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-6-29 04:46 PM 發表 查看引用來源

好過冇
原来你是花言巧语.....真情乎你骗骗去
原来你是空口薄舌.....达到目的做你去

啊我问你啊我问你
你的良心到底在哪里

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-6-29 05:02 PM 發表 查看引用來源

原来你是花言巧语.....真情乎你骗骗去
原来你是空口薄舌.....达到目的做你去

啊我问你啊我问你
你的良心到底在哪里
良心在深深處:smile_o06:

引用:
原帖由 精盡報國 於 2009-6-29 04:47 PM 發表 查看引用來源
DJ咪又係.........................:smile_44:

咁既dj....唔撚去啦:smile_45:
系..............什么???????????????:smile_45: :smile_45:

做DJ同做K女只差一線, 但K女搵銀當然多好多, 做得DJ都係比人印象好D, 比人溝都馨香啫.

引用:
原帖由 查篤撐 於 2009-6-29 08:05 PM 發表 查看引用來源
做DJ同做K女只差一線, 但K女搵銀當然多好多, 做得DJ都係比人印象好D, 比人溝都馨香啫.
有见地:smile_o12:

香港佬骗财骗色,借人钱唔还也多的是噢(只是說事實,抱歉)。

引用:
原帖由 十五妹 於 2009-6-30 10:26 AM 發表 查看引用來源

十五妹果然一針見血:smile_o12:

引用:
原帖由 十五妹 於 2009-6-30 10:26 AM 發表

路過.~

呢樣亦可應用係 k/dj/q/骨  女身上.

講真出到黎, 邊個唔想搵著數呀, 講心睇下對付咩人啦. ~

其實dj 成日比人話...咪又係雞...
其實果d仆街又對dj  了解幾多,?
做dj  真係吾容易....又要出勞力  又要賣笑..又要飲到仆街..
又有壓力.....又要比人抽水...
點解dj  比人覺得易溝 ?  dj 都有訂房任務...完成吾到輕則會罰錢
重則走人...為左你幫佢訂房...都係無辨法 搵食姐..
你試下邊間酒店dj 無訂房任務...人地采你都有味   抽水 ?  大巴大巴伸撚死你
去蒲都要識得尊重下人先得架....
吾係拎一千幾百就大撚晒架...

引用:
原帖由 Y希 於 2009-6-30 12:07 PM 發表 查看引用來源
其實dj 成日比人話...咪又係雞...
其實果d仆街又對dj  了解幾多,?
做dj  真係吾容易....又要出勞力  又要賣笑..又要飲到仆街..
又有壓力.....又要比人抽水...
點解dj  比人覺得易溝 ?  dj 都有訂房任務...完成吾 ...
貢耐唔見:smile_15: ,一見就一針見血

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆