上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  22.3k

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 12:32 PM 發表

唔係...真係網上識gei朋友姐..........

只係大家講野都鐘意直接d...

自不然好多野可以傾下姐....咪想多左啦你.....
解釋 = 掩飾.....:smile_45:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 12:35 PM 發表 查看引用來源
咁不如打枝針啦!:smile_38:
無葯可救.......
打針都無用...由我把啦.....

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 12:37 PM 發表 查看引用來源
解釋 = 掩飾.....:smile_45:
車...唔信都算架啦我.............

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 12:38 PM 發表

無葯可救.......
打針都無用...由我把啦.....
我去 lunch 喇...7 哥你自便...

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 12:29 PM 發表 查看引用來源
係你個 ex.....:smile_41:
我只係覺得你會聯想到ex....就奇怪d姐.....

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 12:39 PM 發表 查看引用來源
我去 lunch 喇...7 哥你自便...
好丫...........

約定你1點正............齊齊飯飯丫....

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 12:26 PM 發表

我曾經係網上都識過一個過份理性gei女性.....
好想同個男人一齊....但又有太多野接受唔倒佢...
不過果唔係你黎..........:smile_13:
太多野接受唔到...我既性格係唔會想一齊囉~~:smile_30:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 12:47 PM 發表 查看引用來源

太多野接受唔到...我既性格係唔會想一齊囉~~:smile_30:
你太心野啦...
你幾時至定性架.......

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 12:47 PM 發表 查看引用來源

乜你咁快飯飯完啦............

引用:

個個好似你咁...地球人絕種啦.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆