上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 9)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-2 02:51 AM 發表 查看引用來源

可能到時係你教我呢... ~~~~~:smile_o05:
到時先算啦.............

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-2 02:55 AM 發表 查看引用來源
咁又誇得滯a~~~
感兩啖囉
出去飲果d我玩幾個鐘就覺眼訓嫁啦:smile_39:

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-2 02:57 AM 發表 查看引用來源

咁緊要...:smile_o10:
最多有機會見面比你mi下我面珠仔lo:smile_o01:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-2 02:56 AM 發表 查看引用來源

多謝!!!!!!!!!!
再比多過你!!~~~:smile_o09:
橫掂唔洗$$~~
就算係真人鍚鍚都唔洗錢嫁:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-2 02:58 AM 發表 查看引用來源

最多有機會見面比你mi下我面珠仔lo:smile_o01:
你個頭好圓嫁??:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-2 02:55 AM 發表 查看引用來源

個個都有....我無份:smile_13: :smile_13:
hahah! 今日quota無哂啦!
明天請早

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-2 02:55 AM 發表 查看引用來源

要成日keep住眼濕濕感好難嫁喎:smile_14:
有幾難...滴D眼藥水囉...

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-2 02:58 AM 發表 查看引用來源

就算係真人鍚鍚都唔洗錢嫁:smile_30: :smile_30:
錫細佬好怪喎!!!!:smile_o14:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-2 02:51 AM 發表 查看引用來源

係呀. 佢講野岩聽呀麻!!~~~
你要咪比返一個你lor~~~:smile_o09:
都話會比人打劫啦................

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-2 02:59 AM 發表 查看引用來源

有幾難...滴D眼藥水囉...
但係會流落黎嫁嘛
流左落塊面咪冇囉:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆