上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 bosco 於 27/5/2009 14:58 發表 查看引用來源

個隻咩腳:smile_o06:
會硬但係唔長既腳~~:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 27/5/2009 14:58 發表 查看引用來源

:smile_o10: 我無排隊呀, 有排都無我份
你有呀...你唔記得喇~~:smile_o10:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-27 03:01 PM 發表 查看引用來源
你有呀...你唔記得喇~~:smile_o10:
:smile_o04: 係咩, 你肯定記錯左啦

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 27/5/2009 15:05 發表 查看引用來源

:smile_o04: 係咩, 你肯定記錯左啦
無奶油會記錯架~~:smile_o10:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-27 03:06 PM 發表 查看引用來源
無奶油會記錯架~~:smile_o10:
我明既, 知你年紀大記性肯定差左少少嫁啦, 我唔會怪你既:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 27/5/2009 15:08 發表 查看引用來源

我明既, 知你年紀大記性肯定差左少少嫁啦, 我唔會怪你既:smile_o01:
咁樣既咩~~:smile_o10: 定係你年紀大唔記得呀~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-27 03:09 PM 發表 查看引用來源
咁樣既咩~~:smile_o10: 定係你年紀大唔記得呀~:smile_o01:
未過廿五, 我都唔會認自己年紀大:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 27/5/2009 15:14 發表 查看引用來源

未過廿五, 我都唔會認自己年紀大:smile_34: :smile_34:
咁我老過你囉~~~:smile_o03: :smile_o03:

做陣嘢先~~~~:smile_43:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-27 03:18 PM 發表 查看引用來源
咁我老過你囉~~~:smile_o03: :smile_o03:
:smile_o12: WIN左, 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆