上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(62)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-19 12:09 PM 發表

咁平既.........:smile_14:
好似好抵拱喎......:smile_13:

vk...有冇steam同喪拿架??:smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 12:13 PM 發表

我無指定人, 但次次都ok架, 唔知係咪搵比女同搵比男有唔同呢
我又要........:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 12:10 PM 發表 查看引用來源

我有出呀...佢唔理我之ma....:smile_13:
我覺得佢hup我囉...:smile_13:
好耐冇去啦...所以超想去.....超攰...超想推香薰油...:smile_22:
我想請問推油推吾推前面架?:smile_41:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-19 12:20 PM 發表

我想請問推油推吾推前面架?:smile_41:
我認真咁答你....
肚仔果d會推.....咁再上少少既位置...有d按摩師會問你推唔推...但大部份都冇推既..

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 12:24 PM 發表 查看引用來源

我認真咁答你....
肚仔果d會推.....咁再上少少既位置...有d按摩師會問你推唔推...但大部份都冇推既..
我都係好認真咁問,因為我上次上大陸做,佢無推囉,但係男人都吾做?:smile_41:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-19 12:26 PM 發表

我都係好認真咁問,因為我上次上大陸做,佢無推囉,但係男人都吾做?:smile_41:
男人就要問爸爸喇....:smile_38: 女人唔做個機會大d喎

爸爸~請解說!:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 12:28 PM 發表 查看引用來源

男人就要問爸爸喇....:smile_38: 女人唔做個機會大d喎

爸爸~請解說!:smile_38:
答你唔倒....因為....我無推過油........:smile_42:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 12:14 PM 發表

好似好抵拱喎......:smile_13:

vk...有冇steam同喪拿架??:smile_38:
有呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 12:48 PM 發表 查看引用來源

有無試過捽老泥呀.....個感覺真係幾乾淨架...:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 12:48 PM 發表

咁真係要度度期喎......搵個星期6/7去一轉丫叫埋爸爸:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆