上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(56)

收藏  |  訂閱
741  6.8k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-6 12:13 PM 發表

你做咩學我....
你冇樹嘛:smile_35:
我俾人激到彈起...仲俾人從中put火...唔小心得罪埋教練...我整佢個制丫
俾人跣左一獲...醒返已經得罪左人...
粉刷佢話....手段拿渣....好一個餓底....
我要保持住~~~笑! 冷靜d....冷靜d....

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-6 12:12 PM 發表

果邊發生咩事:smile_14:
我地講返我地既開心野丫

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-6 12:19 PM 發表 查看引用來源

我俾人激到彈起...仲俾人從中put火...唔小心得罪埋教練...我整佢個制丫
我要保持住~~~笑 ...
What happen:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-6 12:19 PM 發表 查看引用來源

妳講系"科林"定現實世界呀:smile_41:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-6 12:19 PM 發表

我feel到你好...冷....靜:smile_35:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-6 12:20 PM 發表

我地講返我地既開心野丫
開心野唔好講得咁揚呀, 被人話晒架:smile_34::smile_34::smile_30:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-5-6 12:20 PM 發表

What happen:smile_41: :smile_41:
你仲夠膽問
你唔見佢好冷....靜嘛....:smile_43:

引用:

乜樹丫? :smile_41:
我尋晚死機加超累, 好早訓左丫:smile_27:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-6 12:33 PM 發表

乜樹丫? :smile_41:
我尋晚死機加超累, 好早訓左丫:smile_27:
應該講緊波波呱:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-6 12:36 PM 發表 查看引用來源

應該講緊波波呱:smile_13::smile_13:
我有d頭緒啦.........:smile_30:

咁我估教練真係講下笑架咋.........:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆