上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.5k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-7 11:46 PM 發表 查看引用來源

你係邊呀...我開MSN啦...你開唔開:smile_41:
想像中咩呀
你 隔 離 果 個.........居 然 就 係 我 想 像 中 既" 你 男 人" 模 樣........ 唔 通 我 有 特 異 功 能????

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-7 11:51 PM 發表

你 隔 離 果 個.........居 然 就 係 我 想 像 中 既" 你 男 人" 模 樣........ 唔 通 我 有 特 異 功 能????
你見到果個, 有咩特徵呀, 講黎聽下, 睇你有無睇錯

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-7 11:55 PM 發表 查看引用來源

你見到果個, 有咩特徵呀, 講黎聽下, 睇你有無睇錯
嘩............有 幾 隻 船 啊??? 你 S 啦 啦...........

要 嚴 刑 逼 供 啊))))))))))) 男 人........................... :smile_46:

今 晚 個 腦 壞 壞 D........好 慢 好 慢........
:smile_27:
等 我 搞 搞 先..........:smile_43:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-8 12:07 AM 發表 查看引用來源
今 晚 個 腦 壞 壞 D........好 慢 好 慢........
:smile_27:
等 我 搞 搞 先..........:smile_43:
你個腦諗野諗壞左呀!

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-8 12:59 AM 發表 查看引用來源

你個腦諗野諗壞左呀!
諗得你多掛~~~:smile_13: :smile_30:

都 係 咁 既.......個 腦 要 退 休.........:smile_27:  :smile_22: :smile_42:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-8 01:01 AM 發表 查看引用來源

諗得你多掛~~~:smile_13: :smile_30:
掛住我就要搵個衣架。

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-8 01:03 AM 發表 查看引用來源

掛住我就要搵個衣架。
打 PATPAT??? (腫 左 咁 既) :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆