上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易黐蕉

收藏  |  訂閱
741  4.7k

引用:
原帖由 pakying321 於 2009-4-20 10:57 AM 發表
幻想下啦
無野好玩呀:smile_14: :smile_14:
搞到要玩“幻想”:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-4-20 10:59 AM 發表 查看引用來源

mor mor mor 3野mor5mor得哂~~
禾e+算5算早更~~
親愛既lolo......:smile_40:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-20 10:55 AM 發表

要食架....唔食邊過癮...:smile_38: :smile_38:
但唔洗好食得囉...個個咁食得我咪冇得食...

引用:
原帖由 pakying321 於 2009-4-20 10:57 AM 發表
幻想下啦
都要有主腳先得架..

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-20 11:00 AM 發表 查看引用來源

但唔洗好食得囉...個個咁食得我咪冇得食...
唔辣唔臭你都唔食架啦...:smile_30:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-4-20 10:59 AM 發表

mor mor mor 3野mor5mor得哂~~
禾e+算5算早更~~
貢多人...3野典夠呀..

你不摟返開失魂更架啦..

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-20 10:59 AM 發表

係呀...而家大舌頭, 好痛....:smile_24: 唔係好食到野:smile_19:
大舌頭   放血得唔得呀.. :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-20 11:00 AM 發表 查看引用來源

親愛既lolo......:smile_40:
餵食ge大豬利~~:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-4-20 10:59 AM 發表

無野好玩呀:smile_14: :smile_14:
搞到要玩“幻想”:smile_30: :smile_30:
找神力生...

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-20 10:54 AM 發表

佢對你真係好...:smile_40:
lunch出去抖下, 早d做完公司野, 或者返去屋企先繼續做啦

我果個今朝返黎又迫問我....:smile_39:  明明都話對方肯拆掂架啦.......:smile_39:
但係都lei左野....有d貨冇keep都stock...定下好唔安全...隨時比人1q清袋...:smile_27:
唸緊計仔....:smile_13:
你單野又比人返咬呀??...咁依家你luck左身未先?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆