上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 耳屎義

收藏  |  訂閱
761  4.8k

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-3-28 02:17 PM 發表

其實你講緊我定係佢o既角色:smile_41:
我講如果係我....:smile_13: 我比較怕煩...因為以前煩夠....後備=好難有好結果:smile_13:
當然每個人覺得"值得"既野都唔同...可能你覺得冇問題..
最緊要自己舒服

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-28 02:27 PM 發表
好多字呀yan:smile_30:
拱人地認真同佢share丫ma:smile_13: :smile_30:
做朋友既誠意:smile_34: :smile_30: 你睇下...我家下都打好多字俾你呀...月兒:smile_30: :smile_13: :smile_40:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-28 14:26 發表 查看引用來源
~多左野講....係好事,但唔代表係"想close d"..."想發展.."...但可以話係"降低左保護線...."..."覺得同你相處開始自然同舒服..."
我認同
佢係後者,我覺得佢都幾保護型:smile_34:
引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-28 14:26 發表 查看引用來源
~feel唔feel到...係你呀...唔係問佢呀:smile_42: ..佢feel到乜...唸緊乜...你係冇可能100%捉得緊架...要去估對方...不如先問自己想點....唔讚成睇對方想點先再問自己想點.....:smile_13: 咁樣就唔係你自己感覺...而係被帶出感覺.....所以...如果你能夠先搞清楚自己感覺先...會比較容易去搞清件事...
其實我想講係我答唔到你,我打錯字:smile_27:
我覺得自己,o係佢o黎講係好被動
記得早排佢問我:"其實你想同個女仔拍散拖,定係想長期丫?"
我諗o左幾秒,我答佢:"後者"
我感覺到佢係唔想拍散拖o既人,佢透露過佢前男友變心後都delay好耐先分手...
引用:
~如果佢純粹為驚得失一個朋友而翻兜,到時會錯意咪奶o野<---呢個一定啦......翻兜唔係問題....問題係..."純粹為驚得失一個朋友"呢個點睇都唔應該係一個好既動機去開始呢段感情丫...你話係咪?
之前都同o的朋友傾過,佢唔似係咁簡單

有一樣補充可以做ref.
小弟係白羊座,佢係天蠍:smile_42:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-28 02:31 PM 發表 查看引用來源

拱人地認真同佢share丫ma:smile_13: :smile_30:
做朋友既誠意:smile_34: :smile_30: 你睇下...我家下都打好多字俾你呀...月兒:smile_30: :smile_13: :smile_40:
咁又係ge:smile_13:我就最怕呢d感情事:smile_27:
e:smile_14: 係bo:smile_30:thx you 呀:smile_38:yan 好多字呀:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-28 14:26 發表 查看引用來源
咁你估代表咩:smile_41:
尊重我o卦:smile_30:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-3-28 02:24 PM 發表

其實係唔知佢點樣

上次去佢舖頭幽會
咁o岩佢同佢同事食飯
佢見到我之後佢都行企身o黎我面前:smile_44:
:smile_46: 做乜講到自己咁鬼shi:smile_30:
小動作.....:smile_13: 可以俾到提示你...但唔代表係你唸緊果樣野......除非你真係好了解佢....
比如咁講.....我有個朋友....知我鐘意食班戟....咁一大班朋友去完玩...佢車我地全部人返屋企...途中專登兜去糖水鋪...停車比我買外賣返屋企食
咁呢個case....你又點睇丫?

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-3-28 02:36 PM 發表 查看引用來源

尊重我o卦:smile_30:
你都幾識自我安慰ga bo:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-28 14:30 發表 查看引用來源
我講如果係我....:smile_13: 我比較怕煩...因為以前煩夠....後備=好難有好結果:smile_13:
當然每個人覺得"值得"既野都唔同...可能你覺得冇問題..
最緊要自己舒服
我緊係唔覺得舒服啦
只不過我而加放低佢,擺埋一邊
到時再有發展時再研究咁解o者:smile_42:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-3-28 02:38 PM 發表 查看引用來源

我緊係唔覺得舒服啦
只不過我而加放低佢,擺埋一邊
到時再有發展時再研究咁解o者:smile_42:
每個人都唔同性格.你點研究呀:smile_41:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-28 02:36 PM 發表

咁又係ge:smile_13:我就最怕呢d感情事:smile_27:
e:smile_14: 係bo:smile_30:thx you 呀:smile_38:yan 好多字呀:smile_30:
呢排比我個人釘人老細搞到我寫乜都長篇大論....:smile_30:
我都好怕...:smile_42: 所以依家...簡單...直接...唔好煩...:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆