上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[23]

收藏  |  訂閱
742  4.8k

引用:
原帖由 jacky0658 於 29/1/2009 01:03 AM 發表 查看引用來源

我唔信...腸粉妹唔會咁對我架....:smile_24: :smile_24:
事實似終係事實,,,,,:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 29/1/2009 01:02 AM 發表 查看引用來源

佢約左我先,所以冇預你
比比,,,,明天記住買飛先呀,,,,不見不散,,,,:smile_38:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-29 01:04 AM 發表 查看引用來源
事實似終係事實,,,,,:smile_39: :smile_39:
無言.....:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-29 01:04 AM 發表 查看引用來源
比比,,,,明天記住買飛先呀,,,,不見不散,,,,:smile_38:
咪玩啦...聽日先買飛...睇飛機呀....

引用:
原帖由 jacky0658 於 29/1/2009 01:03 AM 發表 查看引用來源

你約我實得閒....:smile_13:
下次先啦,,,,你唔記得要排隊咩,,,,,你係第1000000呀,,,,:smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 29/1/2009 01:05 AM 發表 查看引用來源

咪玩啦...聽日先買飛...睇飛機呀....
點解會呀,,,明天d人返工啦,,,有既,,,:smile_45:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-29 01:06 AM 發表 查看引用來源
下次先啦,,,,你唔記得要排隊咩,,,,,你係第1000000呀,,,,:smile_30:
投先又話千幾...e+又第1000000....無句真....

閃陣先,,,咪又話我唔聲呀,,,:smile_43:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-29 01:06 AM 發表 查看引用來源
點解會呀,,,明天d人返工啦,,,有既,,,:smile_45:
我未喎....:smile_04:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-29 01:07 AM 發表 查看引用來源
閃陣先,,,咪又話我唔聲呀,,,:smile_43:
886...唔彩你....:smile_43: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆